Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Osallistu ja tule tekemään yhdessä uusi Nuorten talo

Julkaistu 29.3.2016 11.39

Tampereella ideoidaan uutta 16–29-vuotiaiden nuorten palvelupistettä eli uutta laajennettua Nuorten taloa. Tamperelaisia nuoria, nuorten parissa tai nuorten hyväksi työskenteleviä tai nuorten hyvinvoinnista kiinnostuneita kutsutaan mukaan ideoimaan uutta taloa.

Yhteinen ideointipäivä järjestetään perjantaina 1. huhtikuuta kello 10-16 Monitoimitalo 13:ssa, Wivi Lönn -sali, Satakunnankatu 13. Tampereen kaupungin palvelumallityön ja nykyisen Nuorten talon terveiset kuullaan kello 10–11. Tämä osio stremataan ja tallennetaan verkkoon myös jälkikäteen katsottavaksi.

Tampereen kaupungin palvelumallityössä valmistellaan nuorten palveluiden keskittämistä kaupungin keskustassa. Nuorten taloon kehitetään toimintamalli, joka tarjoaa nuorelle monialaisesti tietoa, neuvontaa, ohjausta ja tukea, eri hallinnonalojen peruspalveluja ja joka toimii osana laajaa yhteistyöverkostoa. Toimintamalliin sisältyy myös alueille jalkautuva työ ja sähköiset palvelut. Keskitetyllä monialaisella palvelupisteellä vastataan muun muassa uuden sosiaalihuoltolain vaatimuksiin, TYP-lainsäädännön uudistukseen ja valtakunnallisiin nuorisotakuun Ohjaamo-toiminnan minimivaatimuksiin.

Yhteiseen ideointiin ja keskusteluun voi osallistua päivän aikana tilaisuudessa tai sähköisesti. Puheosuudet streamataan ohjaamo.tampere.fi -chatissä ja tallennetaan verkkoon myös jälkikäteen katsottavaksi. Keskustelua käydään koko päivän ajan myös ohjaamo.tampere.fi -chatissä ja Twitterissä hästägillä #nuta2.

Ohjaamo-chatin käyttö vierailijana on helppoa eikä edellytä tiliä sosiaalisessa mediassa: Mene ensin osoitteeseen ohjaamo.tampere.fi ja klikkaa "Kirjaudu vieraana". Valitse itsellesi käyttäjänimi ja kirjoita se laatikkoon, klikkaa OK-nappulaa. Kommentoidaksesi chatissa kirjoita teksti tyhjään laatikkoon ja paina sinistä nuolinappulaa tekstikentän oikeassa reunassa.

Tule mukaan ja osallistu ideointiin livenä tai linjoilla!


Lisätietoja

Projektipäällikkö (15.7.2017 asti)
Maria Virtanen
puhelin 040 806 3878
sähköposti [email protected]


Teksti Raija Lindell