Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Pellervon kirjasto sulkee ovensa toukokuun lopussa

Julkaistu 29.3.2016 10.32

Pellervon kirjaston viimeinen aukiolopäivä on tiistai 31.5. Linnainmaan Prisma-kauppakeskuksen yhteyteen rakennettava uusi kirjasto aukeaa tämänhetkisen arvion mukaan loppukesästä.

Tampereen kaupunginkirjaston koillisella alueella tapahtuu muutoksia kesän aikana. Sammon keskuslukion rakennuksessa sijaitseva Pellervon kirjasto suljetaan toukokuun lopussa. Sen kokoelma siirtyy uuteen, Linnainmaan Koilliskeskukseen parhaillaan rakennettavaan kirjastoon. Myös Pellervon kirjaston henkilökunta siirtyy muihin koillisen alueen kirjastoihin.

Kaikki Pellervon kirjastosta lainatut aineistot voi kesäkuun alusta alkaen palauttaa maksutta mihin tahansa Tampereen kaupunginkirjaston toimipaikkaan. Varaukset, joiden noutopaikaksi on valittu Pellervon kirjasto, siirretään 1.6.2016 alkaen noudettaviksi läheisestä Sampolan kirjastosta. Se palvelee jatkossa alueen asukkaita, kouluja ja päiväkoteja kaikissa kirjastoasioissa.

Kirjasto, neuvola ja nuorisotila yhteen

Koillisen alueen uuden kirjaston on määrä avata ovensa elokuussa 2016. Kirjasto tulee osaksi Koilliskeskuksen uudenlaista hyvinvointikeskusta, jossa kirjaston kanssa samassa tilassa toimivat myös neuvola, nuorisopalvelut ja liikuntatilat. Hyvinvointikeskukseen tulee runsaasti myös yhdistysten, yritysten ja asukkaiden vuokrattavissa olevia liikunta-, monitoimi- ja kokoustiloja.

Pellervon kirjastossa kiitoskahvit asiakkaille maanantaina 30.5. klo 13–19.Lisätietoja

Va. kulttuurijohtaja
Pirkko Lindberg
puhelin 0400 985 991
sähköposti [email protected]

Tietopalvelupäällikkö
Anu Hakari
puhelin 040 568 5159
sähköposti [email protected]


Teksti Emma Salmi