Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Nekalassa uusitaan Riihipuiston leikkipaikka

Julkaistu 15.3.2016 10.33

Nekalassa sijaitseva Riihipuiston leikkipaikka kunnostetaan tänä vuonna viihtyisämmäksi ja monipuolisemmaksi. Kunnostussuunnitelmaan voi tutustua verkossa, paikan päällä puistossa sekä palvelupiste Frenckellissä (Frenckellinaukio 2 B).

Suunnitelma on nähtävänä 15.3.–1.4. 2016. Verkosta se löytyy sivulta www.tampere.fi/asuminen-ja-ymparisto/ymparisto-ja-luonto.

Puisto sijaitsee Ahotien ja Koivulantien kulmauksessa. Kaikki leikkivälineet uusitaan ja niitä varten perustetaan normien mukaiset turva-alueet. Puistoon tulee eri ikäisille lapsille soveltuvia leikkivälineitä: monitoimilaite-liukumäki, kiipeilyteline, jousikiikku, pesäkeinu ja keinu. Keinussa on uudentyyppinen pienten lasten turvaistuin, jonka yhteydessä on myös isommalle lapselle tai aikuiselle soveltuva lautaistuin. Lisäksi puistoon tulee kouluikäisille tarkoitettuja pyöriviä tasapainovälineitä. Käytäville ja leikkialueelle levitetään uusi kivituhkapinnoite. Roska-astia ja penkit uusitaan. Valaistus säilyy ennallaan.

Leikkialuetta ympäröivä puusto ja nurmialueet säilyvät nykyisellään. Pelikentän reunapuustosta karsitaan muutamia poppeleita.


Lisätietoja

Vanhempi erikoissuunnittelija
Marjaana Tuoriniemi
puhelin +358408062895


Teksti Tarja Nikupaavo-Oksanen