Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Koitos-bändin single on Tampere Rock Academyn ensijulkaisu

Julkaistu 10.3.2016 11.21

Rautaisen rockin ja metallin yhdistelmällä pauhaava äetsäläinen Koitos julkaisee tänään torstaina 10.3.2016 Kotona-singlen. Single on Tampere Rock Academy -hankkeen ensimmäinen julkaisu.

Koitos-bändi
 

–Kappale on oodi synnyinseudulle ja tarina kotiseudusta, kuvailee vuonna 2010 perustetun Koitoksen vokalisti Matti Hiitti. Bändiin kuuluvat Hiitin lisäksi kitaristit Ville Ritala ja Hannu Nieminen, basisti Aaro Pelttari ja rumpali Eemeli Forss.

Singlen tuotannosta vastasi Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden Tampere Rock Academy –hanke ja tuottaja Lauri Lepokorpi. –Olemme tehneet bändin kanssa kovasti töitä viime syksystä lähtien. Biisistä käytiin läpi rakenne, melodia, harmoniat ja soundit. Näin raakileesta kypsyi mielestäni kaikin puolin mallikelpoinen raskaan musiikin teos, Lepokorpi avaa tuotantoprosessia.

Kappaleen voi kuunnella hienon musiikkivideon kera Tampere Rock Academyn YouTube-tililtä. Tampere Rock Academy on nuorten bändien valmennusohjelma. Haku bändiohjelmaan tapahtuu syksyisin järjestettävien katselmusten kautta.


Lisätietoja

Tuottaja
Lauri Lepokorpi
puhelin 050 463 7889
sähköposti [email protected]


Teksti Kati Ruotsalainen