Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Tule mukaan pyöräluotsiksi

Julkaistu 3.3.2016 15.07

Pyörällä kaiken ikää -toiminta jatkuu ja laajenee Tampereella tänä vuonna. Viime vuonna Tanskasta hankitut sähköavusteiset riksapyörät Heikki ja Kaija saavat kavereikseen kaksi uutta riksapyörää, joista toinen sijoitetaan Pispan palvelukeskukseen ja toinen Tammelaan Pohjolankadulle kesäkuussa avattavaan toimipisteeseen.

 

Riksapyörien kyyti on tarkoitettu kaikille, jotka eivät syystä tai toisesta pääse itse polkemaan pyörää. Pyörän kyytiin mahtuu kuskin lisäksi 12 henkilöä. Sähköavun ansiosta pyörä on kevyt polkea myös kyytiläisten kera.

Pyöriä polkemaan Koukkuniemeen, Pispaan ja Pohjolankadulle etsitään nyt uusia vapaaehtoisia pyöräluotseja. Luotseille järjestetään huhtikuussa kolme tapaamiskertaa kestävä koulutus klo 1719. Pyöräluotsiksi voivat lähteä täysi-ikäiset henkilöt.

Haluaisitko sinä toimia pyöräluotsina tai tiedätkö jonkun jota toiminta voisi kiinnostaa? Lisätietoa toiminnasta ja ilmoittautumiset koulutukseen museolehtori Pilvi Tuomaiselle sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 040 728 7282.


Lisätietoja

Suunnittelija
Pilvi Nissilä
puhelin 040 728 7282
sähköposti [email protected]


Teksti Pilvi Tuomainen

Kuvat Tiina Puputti