Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Nimikilpailu käyntiin Metsossa

Julkaistu 2.3.2016 13.17

Tampereen kaupunginkirjasto julisti maaliskuun alussa nimikilpailun, jossa etsitään nimiä pääkirjasto Metson uusille tiloille. Kilpailu on kaikille avoin.

Metson uuden pohjakerroksen pohjapiirros
 

Nimikilpailun kohteina ovat pohjakerroksen kuusi luentosalia, neuvottelutila ja atk-luokka. Eri tilojen nimien toivotaan sopivan yhteen, joten nimien miettiminen on hyvä aloittaa yhdistävästä teemasta.

Kilpailuun voi osallistua verkkolomakkeella tai jättämällä ehdotuksensa pääkirjasto Metson aulassa olevaan vastauslaatikkoon 31.3.2016 mennessä. Paperilomakkeita on vastauslaatikon yhteydessä.

Valinnat uusien tilojen nimistä tekee huhtikuun 2016 aikana Tampereen kaupunginkirjaston henkilökunnasta koostuva raati. Kilpailun voittajaehdotus palkitaan ja kaikkien osallistujien kesken arvotaan kirjapalkintoja.

Nimikilpailu liittyy Metsossa parhaillaan käynnissä olevaan perusparannukseen, jonka aikana pääkirjastoon tehdään paljon uutta kokoontumis-, työskentely- ja oleskelutilaa kaupunkilaisten käyttöön. Koko remontin on määrä valmistua vuoden 2017 aikana, ja ainakin osa uusista tiloista saataneen käyttöön jo syksyyn 2016 mennessä.Lisätietoja

Kokoelmapäällikkö
Maarit Helen
puhelin 040 776 5455
sähköposti [email protected]


Teksti Emma Salmi