Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Tampereen kaupungin kesätyöpaikat kiinnostivat

Julkaistu 26.2.2016 12.18

Tampereen kaupungin kesätyönhaku päättyi 21.2. ja tavoitti jälleen runsaasti hakijoita. Tarjolla olleisiin yli 500 paikkaan saapui hakemuksia yhteensä 18 338.

Suosituimmat hakukohteet olivat edellisvuosien tapaan viheralueiden kunnossapitotehtävät, erilaiset toimistotehtävät sekä varhaiskasvatuksen tehtävät. Opiskelijoita kiinnosti eniten hoitotyön tehtävät sekä tekniikan alan ja työnjohdon harjoittelupaikat. Alle 18-vuotiaita hakijoita kiinnosti eniten työ päiväkodeissa ja kesäkerhoissa sekä lasten liikennepuistossa.

Alle 18-vuotiaille tarkoitettuja paikkoja on tänä vuonna tarjolla aiempaa enemmän. Nuorille kesäharjoittelijoille on aikaisempina vuosina tarjottu sata paikkaa, mutta ensi kesäksi määrä nostettiin 150:een. Esimerkiksi kotihoitoon ja asumispalveluihin palkataan runsaasti nuoria avustaviin tehtäviin vanhusten parissa. Nuorten kesäharjoittelijoiden paikat on tarkoitettu alle 18-vuotiaille nuorille ensimmäiseksi työpaikaksi ja työsuhteen kesto on kaksi viikkoa. Paikat arvotaan hakijoiden kesken. Lisäksi alle 18-vuotiaille nuorille on tarjolla viiden viikon pituisia ns. koululaispaikkoja.

Kesätyöpaikkojen täyttymisestä tiedotetaan Tampereen kaupungin verkkosivuilla www.tampere.fi/tyo/kesatyo


Lisätietoja

Rekrytointi
sähköposti [email protected]


Teksti Aila Rajamäki