Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

#Äläjäädy on nuorten talvilomatapahtuma

Julkaistu 26.2.2016 11.13

Tampereen kaupungin nuorisopalvelut ja lukuisat yhteistyötahot järjestävät huikeita mahdollisuuksia ensi viikolla 29.2.–4.3.2016 talvilomaa viettäville koululaisille. Nuoret voivat kokeilla eri lajeja, osallistua tapahtumiin, nauttia kulttuurista ja löytää vaikka uuden harrastuksen. Koko #Äläjäädy-tapahtumaviikko on rakennettu täysin nuorten toiveiden pohjalta, tapahtuman nimeä myöten.

Iloinen tyttö
 

Puoli vuotta sitten pallo heitettiin nuorille: Mitä tekisit Tampereella talvilomalla 2016, jos käytössäsi olisi 10 000 euroa ja koko nuorisopalveluiden henkilökunta. Nuorten vastauksissa nousivat esille monikulttuurisuus, liikunta, hyväntekeväisyys ja hauskanpito. Näiden teemojen ympärille tuleva viikko rakentuu.

– Talvilomaviikolla tapahtumia on ympäri Tamperetta, alkuviikosta tapahtuu paljon eri kaupunginosissa esimerkiksi Annalassa, Linnainmaalla, Lielahdessa ja Hervannassa. Keskustan Monitoimitalo 13:ssa on säpinää torstaina 3.3. kun talossa kisaillaan erilaisissa turnauksissa ja peleissä. Ja vähintäänkin yhtä jännittävää on luvassa myös perjantaina 4.3. Älä pääty –festareilla, jolloin Monitoimitaloon rakentuu muun muassa Painajainen mummolassa -elämyspeli, johtava koordinaattori Päivi Laukamo kertoo.

Valtaosa talvilomaviikon tapahtumista on täysin maksuttomia. Tapahtumia on 13–17-vuotiaille, mutta myös perheen pienimmille. Tarkemmat tapahtumatiedot löytyvät sähköisestä ohjelmakartasta. Älä jäädy kotiin, vaan tule mukaan tapahtumiin!


Lisätietoja

Johtava koordinaattori
Päivi Niskanen
puhelin 050 528 7368
sähköposti [email protected]


Teksti Kati Ruotsalainen