Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Tampereen johtajavalinnat loppusuoralla

Julkaistu 25.2.2016 15.57

Tampereen kaupunki valitsee kolme uutta palvelualueen johtajaa. Tavoitteena on, että uudet viranhaltijat aloittavat työssään 1.6.2016.

Hyvinvointijohtajaksi haki 54 henkilöä, kaupunkiympäristöjohtajaksi 22 henkilöä ja elinvoimajohtajaksi 38 henkilöä. Valinnan viimeiseen vaiheeseen on haastattelujen ja soveltuvuusarviointien kautta valittu seuraavat henkilöt:

Hyvinvointijohtaja: kehittämisjohtaja Kari Hakari, projektinjohtaja Harri Jokiranta, johtaja Taru Kuosmanen ja tilaajajohtaja Markku Rimpelä.

Kaupunkiympäristöjohtaja: kiinteistöjohtaja Mikko Nurminen ja kehitysjohtaja Riku Síren.

Elinvoimajohtaja: projektijohtaja Anna-Mari Ahonen, toimitusjohtaja Minna Metsälä, johtaja Kari Kankaala ja Senior Partner, Global TMT Executive Teppo Rantanen.

Virat olivat haettavina heti alkuvuodesta ja haastattelut ja soveltuvuusarvioinnit tehtiin ripeällä aikataululla. Tavoitteena on, että Tampereen kaupunginhallitus tekee valinnat pääsiäiseen mennessä.

Konsernijohtaja Juha Yli-Rajalan mukaan on hienoa, että Tampereen kaupungin johtaminen kiinnosti näin paljon. - Saimme paljon hyviä hakemuksia, kiitos kaikille hakijoille. Saamme tästä joukosta varmasti valittua sellaiset henkilöt, joiden avulla Tampere pärjää edessä olevissa suurissa rakennemuutoksissa.


Lisätietoja

Konsernijohtaja
Juha Yli-Rajala
puhelin 040 743 6356
sähköposti [email protected]

Pormestari
Anna-Kaisa Ikonen
puhelin 03 5656 6400