Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Tampereen kaupungin kesätyöpaikat ovat haettavina

Julkaistu 2.2.2016 15.06

Tampereen kaupungin kesätyöpaikkojen hakuaika on 1.2. - 21.2.2016. Haettavana on edellisten vuosien tapaan monipuolisia tehtäviä useissa kaupungin yksiköissä.

Kesätyöpaikat ovat haettavina
 

Avoimia paikkoja on jälleen runsaasti tarjolla: haettavana on 500 paikkaa usealla eri toimialalla. Eniten kesätyöpaikkoja löytyy Tampereen Infrasta, varhaiskasvatuksesta, sosiaali- ja terveyspalveluista, konsernihallinnosta, Tilakeskuksesta ja Tampereen Vedestä. Kaupunki palkkaa 150 alle 18-vuotiasta nuorta kahden viikon työsuhteisiin esimerkiksi lasten liikennepuistoon, päiväkoteihin, Koukkuniemen vanhainkotiin sekä siivoustehtäviin kouluille.

Kesätyöpaikkojen tehtäväkuvaukset ja hakulomakkeet löytyvät Tampereen kaupungin Kesätyö-sivuilta Ulkoinen linkkiwww.tampere.fi/tyo/kesatyo . Kesätyö-sivuilla tiedotetaan hakijoille myös ajantasaista tietoa haun etenemisestä.

Tampereen kaupungin rekrytoinnin palvelupiste TampereRekry palvelee Tietotalossa, osoitteessa Naulakatu 2. TampereRekryn tiloissa on itsepalvelupisteitä, joissa hakija voi jättää hakemuksen. Rekrytointiasiantuntijat opastavat tarvittaessa työnhakijoita.

Työntekijävalinnat pyritään tekemään huhtikuun aikana ja valituille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti. Lisätietoa rekrytointia koskeviin kysymyksiin hakijoille antaa TampereRekry.

Vastuullinen kesäduuni 2016 -kampanja
Tampereen kaupunki on mukana Vastuullinen kesäduuni 2016 -kampanjassa vastuullisena kesätyönantajana.

Lisätietoja

Hakuun liittyvät tiedustelut TampereRekryyn:
TampereRekry
sähköposti [email protected]
33101 Tampere
avoinna ma - pe klo 8.30 - 15.45

Henkilöstöjohtaja
Niina Pietikäinen
puhelin 040 707 9147
sähköposti [email protected]