Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Esiintyjähaku avoinna nuorille osaajille

Julkaistu 1.2.2016 14.39

#Äläjäädy-talvilomaviikon päätöspäivänä nuorten oma osaaminen saa näkyä ja kuulua! Monitoimitalo 13:ssa perjantaina 4.3.2016 klo 17–22 järjestettävään Älä pääty -tapahtumaan haetaan esiintyjiksi yli 13-vuotiaita nuoria ja nuorten ryhmiä.

Esiintyjähaku
 

Älä pääty -tapahtumaan voivat hakea esiintymään nuoret, joilla on jokin taito tai kyky sekä halu esiintyä. – Esiintyjä voi olla vaikkapa musiikin osaaja, tanssin taitaja, sirkustemppuilija, voimistelija – tai jotain ihan muuta, Vesa Rasi-Koskinen listaa mahdollisuuksia. Mukaan voivat hakea kaikenkokoiset ryhmät yhden hengen orkesterista kokonaiseen joukkueeseen.

Esiintyjähaku on avoinna 1.–14.2.2016 ja mukaan ilmoittaudutaan lähettämällä sähköpostia Vesa Rasi-Koskiselle. Kirjoita sähköpostiin lyhyt kuvaus ryhmän esityksestä, ryhmän koko sekä yhteyshenkilön tiedot.

#Äläjäädy on pirkanmaalaisille nuorille suunnattu talvilomatapahtuma, joka järjestetään Tampereella koulujen talvilomaviikon aikana eli 29.2.–4.3.2016. Viikon aikana lapsille ja nuorille suunnattua monipuolista toimintaa järjestetään ympäri Tamperetta, keskustassa ja eri kaupunginosissa. Lisäksi tekemistä ja toimintaa löytyy Monitoimitalo 13:sta, Pakkahuoneelta ja eri järjestöjen toimipisteistä.


Lisätietoja

Vesa Rasi-Koskinen
puhelin 050 464 8477
sähköposti [email protected]


Teksti Kati Ruotsalainen