Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Tredun opettajat ja opiskelijat taistelevat lätkäherruudesta

Julkaistu 21.1.2016 13.56

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun suurimmalla kampuksella Hepolamminkadulla vietetään 25.-28.1.2016 hyvinvointiviikkoa. Koko viikon opiskelijoille on tarjolla paljon terveyttä ja hyvinvointia lisäävää ohjelmaa sekä mm. ilmainen aamupuuro.

Viikon aikana panostetaan liikuntaan muun muassa päivittäisten höntsyvuorojen kera. Ohjelmassa on myös ohjattua rentoutusta, fysioterapeuttien vierailuja, hierontaa sekä yhteisluistelua. Liikunnallinen viikko huipentuu torstaina 28.1. klo 11.30 alkavalla opettajat vastaan opiskelijat -jääkiekkopelillä, joka otellaan Hervannan jäähallissa.

Terveys-teemaa nostetaan viikon aikana esiin muun muassa lähihoitajaopiskelijoiden ja terveydenhoitajien suorittamilla verenpaineen ja hemoglobiinin mittauksilla. Alkoholinkäytön vaaroihin taas tutustutaan kännilasiradalla, jossa opiskelijat voivat testata, miltä maailma näyttää kahden promillen humalassa. YAD (Youth Against Drugs), Nuorten talo, ja Tyttöjen talo esittelevät viikon aikana toimintaansa, ja maanantaina 25.1. opiskelijoille on järjestetty myös ilmainen leffanäytös, elokuvana ”Autolla Nepaliin”.

Päivitetty 27.1.2016:
Paikka vaihtunut kampusalueen luonnonjäästä säätilanteen vuoksi Hervannan jäähalliksi.


Lisätietoja

Kuraattori
Hanna-Leena Hakala
puhelin 040 828 1477
sähköposti [email protected]


Teksti Sanna Juvonen