Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Pekka Leppänen valittiin vuoden 2015 vapaaehtoistyöntekijäksi

Julkaistu 20.1.2016 15.30

Tampereen kaupunki on ryhtynyt palkitsemaan sosiaali- ja terveysalalla toimivan vuoden vapaaehtoistyöntekijän. Ensimmäisenä palkinnon sai tesomalainen Pekka Leppänen, jonka terveyttä ja toimintakykyä edistävien palvelujen lautakunta palkitsi ansioistaan vuoden 2015 vapaaehtoistyöntekijänä.

Pekka Leppänen on kunnostautunut uudenlaisena toimijana.

Leppästä palkinnonsaajaksi ehdottaneet kertoivat perusteluissaan, että Leppänen on aina valmiina auttamaan ja keksimään tekemistä niin nuorille kuin vanhoillekin.

Leppänen ohjaa muun muassa ikäihmisten liikuntaryhmiä ja valvoo nuorten työllistettyjen kesätyöntekijöiden toimintaa. Hän myös osallistuu aktiivisesti erilaisten tapahtumien ja retkien järjestämiseen ja toteuttamiseen sekä innostaa muita lähtemään mukaan toimimaan.

Pekka Leppänen tekee vapaaehtoistyötä myös Tesoma-seura ry:ssä sekä Kaupunkilähetys ry:ssä. Lisäksi hän ehtii osallistua uudistuvan Tesoman kehittämiseen.

Vuoden vapaaehtoistyöntekijäksi voidaan valita joko vapaaehtoistoiminnan pitkäaikainen konkari tai uusi innokas toimija. Palkittava on muille kannustavana esimerkkinä, joka tuo iloa, tukea, voimavaroja ja toivoa niille, joiden kanssa hän toimii.

Kaupunki kysyi ehdotuksia palkittavasta Valma-valmistelufoorumin kautta. Kyselyyn jätettiin yhteensä 15 ehdotusta.


Lisätietoja

Projektisuunnittelija
Leena-Kaisa Nikkarinen
puhelin 040 800 4621
sähköposti [email protected]


Teksti Tuula Ala-Honkola-Berge