Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Ferragamo-näyttely päättyy Museo Milavidassa

Julkaistu 8.1.2016 13.58

Salvatore Ferragamon kenkiä on mahdollista ihastella viimeistä kertaa Museo Milavidassa tänä viikonloppuna. Näyttely Unelmien askeleet – Salvatore Ferragamo 1898–1960 päättyy 10.1. Yleisön toiveesta museon avoinnaoloaikaa on pidennetty.

Nyt näyttelyt ovat avoinna perjantaista sunnuntaihin kello 11–18. Vapun jälkeen museossa siirrytään kesäaukioloon, keskiviikosta sunnuntaihin 11-18.

Suosittu Museo Milavida Näsilinnassa keräsi ensimmäisen puolen vuotensa aikana yli 21 000 museokävijää. Museo oli syyskaudella avoinna viikonloppuisin.

Ferragamo-näyttelyn päättyessä museossa on kuukauden verran esillä vain Nottbeckit – Tampereen kosmopoliitit –näyttely. Näyttelyvaihdon aikana lippuhintaa on alennettu. Museon pääsymaksu näyttelyvaihtojen aikana 15.1.–11.2. on aikuisilta 5€ ja lapsilta 2€.

Uusi näyttely esittelee jugendia

Helmikuun 13. avautuu uusi vaihtuva näyttely. Suur-Merijoen kartano - jugendin helmi -näyttely kertoo suomalaisen jugendin mestariteoksesta. Suur-Merijoen kartano Viipurin maalaiskunnassa oli jugendarkkitehtuurin helmi ja aikansa julkisin koti.

Näyttelyssä perehdytään Suur-Merijoen kartanon tarinaan ja sen ainutlaatuiseen esineistöön. Esillä on huonekaluja, sisustusesineitä ja veistoksia sekä Tampereen museoiden kokoelmista että yksityiskokoelmista. Lisäksi kävijä voi tutustua upeisiin arkkitehtisuunnitelmiin ja valokuviin kartanosta. Näyttely on esillä Museo Milavidassa 13.2. - 21.8.2016.


Lisätietoja

Museo Milavida
puhelin 040 831 4054
Näsilinna