Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Uusia päivähoitotiloja käyttöön Tampereella

Julkaistu 8.1.2016 9.23

Tampereen kaupunki on vuodenvaihteessa ottanut käyttöön useita uusia päiväkoteja tai päiväkotien laajennuksia eri puolilla kaupunkia.

Annalan alueella Metsäniityn päiväkodin laajennus on valmistunut, ja se otetaan päivähoidon käyttöön tammikuun alussa. Metsäniityssä on tuolloin kaikkiaan noin 270 päivähoidossa tai esiopetuksessa olevaa lasta. Syyslukukauden 2016 alkaessa Metsäniityn uusiin tiloihin tulee myös alkuopetusta 1. luokan oppilaille. Metsäniityn päiväkodissa ja koulussa on tämän jälkeen tilat niin päivähoidolle kuin esi- ja alkuopetuksellekin.

Takahuhdin koulun tontilla on aloittanut toimintansa uusi 120-paikkainen päiväkoti. Takahuhdin päiväkodissa on päivähoitotilaa yhteensä noin 120 lapselle. Tontilla toimii ennestään omassa kiinteistössään Takahuhdin koulun alakoulu.

Myös Pellervon entisen koulun tontille valmistunut uusi, 140-paikkainen Pellervon päiväkoti on aloittanut toimintansa loppuvuodesta 2015. Pellervon päiväkoti sijaitsee Pellervonkadulla entisen koulurakennuksen eteläpuolella.

Keskustassa 140-paikkaisen Amurin päiväkodin peruskorjaus on valmistunut, ja päiväkodin toiminta on siirtynyt takaisin omiin tiloihin.

Lisäksi eteläisellä Tampereella käyttöön tulevat tammikuussa Veisun päiväkodin laajennus (40 paikkaa) ja Koivistonkylän päiväkodin laajennus (35 paikkaa).


Lisätietoja

Läntinen alue: Amurin päiväkoti
Asiakaspalvelupäällikkö
Katri Mantere
puhelin 040 849 2107
sähköposti [email protected]

Keskinen alue: Pellervon, Koivistonkylän ja Veisun päiväkodit
Varhaiskasvatusjohtaja
Elli Rasimus
puhelin 050 523 7386
sähköposti [email protected]

Itäinen alue: Metsäniityn ja Takahuhdin päiväkodit
Palvelupäällikkö
Ulla Siltanen
puhelin 050 463 7881
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen