Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Kevätkauden vauvauintien ja ensimmäisen uimakoulujakson haku alkaa 4.1. klo 09.00

Julkaistu 11.12.2015 11.42

Tampereen kaupungin liikuntapalvelujen järjestämiin vauvauinteihin ja ensimmäiseen uimakoulujaksoon ilmoittaudutaan maanantaina 4.1. klo 09.00 alkaen. Aikaisemmasta poiketen ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Vauvan varpaat.
 

Kaikki haettavana olevat ryhmät tulevat näkyviin HelleWi-ilmoittautumisjärjestelmään kaksi viikkoa ennen varsinaisen ilmoittautumisen avautumista. Mikäli ei ole mahdollista ilmoittautua sähköisesti, voi soittaa 4.1. klo 09.00 - 12.00 numeroon 040 806 4914 tai 040 806 4915.

Hakulinkki ja ryhmien kuvaukset löytyvät uimakoulujen verkkosivuilta.

Uimakoulut

Ryhmiä pienille vauvoille ja hieman isommille lapsille

Tarjolla on ryhmiä vauvoille, tenaville ja naperoille sekä yli 6-vuotiaille lapsille. Vauva- ja perheuinnit ovat vauvan ja hänen vanhempiensa yhteistä leikkiä lämmitetyssä (+32 C) vedessä. Vanhempia ohjaamassa ja tukemassa ovat koulutetut vauvauintiohjaajat. Mikäli perheeseen kuuluu useampia lapsia, perheuinti on mukava koko perheen uintituokio. Perheuintiin voi osallistua pienen vauvan lisäsi hänen alle 6-vuotias sisarus vanhempineen.

Aroille tai uimataidottomille 6 vuotta täyttäneille lapsille on tarjolla varhaistaitoryhmiä, hiukan edistyneemmille löytyy alkeis-, jatko-, harrastus- ja taitoryhmiä.

Kun lapselle valitaan uimakoulua, on tärkeää, että se vastaa lapsen uimataitoja. Suosittelemme, että lapsen kanssa käydään ensin testaamassa taidot ja vasta sitten valitaan kurssi. Kurssivarauksia ei kannata tehdä useampaa peräkkäin, vaan antaa lapsen taidoille aikaa kehittyä uintikurssin jälkeen. Paras tapa tähän on käydä itsenäisesti uimassa uimakoulun ohessa.

Ensimmäiset uimakouluryhmät aloittavat 11.1. ja vauvauintiryhmät 16.1.

Tervetuloa uimaan!


Lisätietoja

Johtava liikunnanohjaaja
Anne Lahtinen
puhelin 050 5545874
sähköposti [email protected]