Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Lue uusin Tampereen Liikuntasanomat

Julkaistu 9.12.2015 14.01

Liikuntapalvelujen julkaisema ajankohtaisista liikunta-asioista kertova Tampereen Liikuntasanomat on jälleen ilmestynyt.

Liikunta ja liikunnan edistäminen on yhtenä pääteemana pormestariohjelmassa, ja se myös näkyy myös vahvasti kaupunkikuvassa uusien liikuntapaikkojen rakentamisen myötä. Tampereen apulaispormestarit puhuvat liikunnan puolesta ja kertovat meneillään olevista merkittävistä investoinneista.

Lisäksi liikunnallisessa lukupaketissa mm. Tilakeskuksen hankearkkitehti Kirsti Hankela kertoo meneillään olevasta maauimala-projektista ja liikuntapalvelujen liikuntapäällikkö Mikko Heinonen arvioi maauimalan tulevia kävijämääriä.

Entä millainen kisakunto Tampereen stadionilla saavutetaan ensi vuoden koitoksissa, sitä pohtii stadionin käyttöpäällikkö Matti Kaario.
- Meneillään olevan remontin jälkeen Tampereen stadion saa IAAF:n Class 1:n sertifikaatin, mikä mahdollistaa esimerkiksi nuorten MM-kisojen järjestämisen Tampereella. Tampere on hakenut kyseisiä kisoja vuodelle 2018, toteaa Matti Kaario.

Tampereen Liikuntasanomat jaetaan liikuntapalvelujen isoimpiin toimipisteisiin sekä kaupungin kirjastoihin. Lehden voi lukea myös sähköisesti liikuntapalvelujen verkkosivuilta.

Ulkoinen linkkiTampereen Liikuntasanomat 3/2015