Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Asiakkaan päivä Sampolan kirjastossa

Julkaistu 4.10.2013 9.18

Sampolan kirjaston 92-vuotissyntymäpäivää juhlitaan Asiakkaan päivänä torstaina 10.10. rennosti yhdessäolon merkeissä. Sampolan kirjaston edeltäjä, Tammelan kirjasto, avattiin Aleksis Kiven päivänä 1922. Nyt Sampolan kirjasto on yksi Tampereen kaupunginkirjaston neljästä aluekirjastosta.

Nykyisissä tiloissaan koko perheen oleskelupaikaksi tarkoitettu kirjasto avattiin vuonna 2003. Sampolan kirjaston yhteydessä toimii myös Tietotori, jossa on asiakkaiden käyttöön tarkoitettuja tietokoneita ja opastusta niiden käyttöön. Samassa rakennuskompleksissa toimivat myös Tampereen työväenopisto ja Tammerkosken lukio, mikä tarjoaa erinomaisen oppimisympäristön kaikenikäiille opiskelijoille ja harrastajille. Kirjaston on suunnitellut Arkkitehtuuritoimisto Matti Silvennoinen.

Asiakkaan päivän ohjelma:

Klo 14 - 18 Nuorten peli-iltapäivä
Peli-iltapäivässä pelataan hauskoja ja jännittäviä XBOX, Wii ja PlayStation 3 -konsolipelejä.

Klo 14 - 15.30 Runokaupungin avajaiset Sampolan aulakahvilassa

Runokaupunki avaa ikkunat maailmaan! Tänä vuonna Runokaupunki saa vieraakseen runoilijoita Skotlannista ja keskustelee kääntämisestä, kotimaisia runojuuriaan unohtamatta.

Klo 18 Kirjaston tietovisa

Visailussa on kysymyksiä yleissivistyksen kaikilta saroilta, kuitenkin niin että kirjallisuuteen liittyvät kysymykset ovat hyvin edustettuina. Tervetuloa kaikki visailusta kiinnostuneet tamperelaiset!
Tietovisan vetää Matti Karjalainen.

Poistokirjojen myyntiä ja kahvitarjoilua.

Teksti Ritva Hokka-Ahti