Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Neuvontapiste lähisuhdeväkivaltaa kohdanneille

Julkaistu 27.5.2019 13.31

Aika: 18.9.2019 – 11.12.2019
Paikka: Tammelan lähitori

Tapahtumalaji: Info- ja keskustelutilaisuudet, Terveys ja hyvinvointi
Järjestäjä: Tampereen kaupungin hyvinvointipalvelut
Yhteystiedot:


Neuvontapiste on avoinna kerran kuukaudessa Tammelan lähitorilla. Se palvelee sekä väkivaltaa kokeneita että heitä työssään kohtaavia. Paikalla on väkivaltatyön asiantuntijoita. Saat tietoa lähisuhdeväkivallan eri muodoista sekä tarjolla olevista palveluista.

Valokuva: Kaktus ikkunalla.
 

Syksyllä 2019 neuvontapiste palvelee seuraavasti:

  • 18.9. klo 9 - 11 Senioripysäkki: Ulkoinen linkkiSenioripysäkki tukee 60+ -ikäisten hyvinvointia ja mielenterveyttä. Se tarjoaa ammattilaisten ohjaamana ryhmätoimintaa sekä yksilö- ja parikeskusteluja.
  • 9.10. klo 9 - 11 Setlementti Tampere ry: Ulkoinen linkkiVälitä! -seksuaaliväkivaltatyö tarjoaa kriisiapua, tukiryhmiä ja palveluohjausta seksuaalisen väkivallan uhreille, tekijöille ja heidän läheisilleen. Ulkoinen linkkiPerheväkivaltaklinikka tarjoaa tukea henkilöille, jotka ovat perheessä tai läheisissä suhteissa tapahtuvan väkivallan tekijänä ja/tai kohteena.
  • 13.11. klo 9 - 11 Suvanto ry:n Juuri-hanke ja Mummonmarkan vartijat: Turvallisen vanhuuden puolesta – Ulkoinen linkkiSuvanto ry on valtakunnallisesti toimiva kansalais- ja asiantuntijajärjestö, joka ehkäisee ikääntyneisiin kohdistuvaa kaltoinkohtelua, hyväksikäyttöä ja väkivaltaa. Mummonmarkan vartijat on ikääntyneiden taloudellisen kaltoinkohtelun torjuntahanke, jonka avulla lisätään ikääntyneiden tietämystä taloudellisen kaltoinkohtelun ilmenemismuodoista ja niiden torjunnasta.
  • 11.12. klo 9 - 11 Tampereen Ensi- ja turvakoti: Väkivallan kohteeksi joutuminen ja sen todistaminen on usein traumatisoivaa aikuisille ja lapsille. Ulkoinen linkkiTampereen ensi- ja turvakoti tarjoaa mahdollisuuden purkaa kokemuksia ja tunteita turvallisessa ympäristössä.

Lähisuhde- ja perheväkivalta