Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Vaaleanpunaista sydänjuhlaa Piikahaassa

Julkaistu 21.2.2020 15.17
Uusi vuosi alkoi meillä laajalla brunssivalikoimalla ja ottamalla rennosti. Keskustelimme, mitä uusi vuosi tuo tullessaan ja mitä kaikkea voisimme tehdä tänä vuonna.
Brunssi on katettu pöytään.
 

Teimme tammikuussa tyttöjen reissun Lapinniemen kylpylään, missä pääsimme rentoutumaan ja pitämään hauskaa yhdessä. Pitkän pulikoinnin jälkeen illan kruunasivat hampurilaiset ja täydet vatsat.

"Elämä on tarkoitettu elettäväksi, arki jaettavaksi ja herkut nautittavaksi."

Aloitimme helmikuun rennosti peli-illalla ja herkuttelulla. Yetitabletilta löytyi Curling niminen peli, mikä osoittautui hitiksi. Yetitabletti käännettiin pöydäksi, minkä päällä pystyi pelaamaan.

Kaksi henkilöä pelaavat curlingia Yetitabletilla.

Pelasimme myös ryhmässä eläinpyramidia, missä piti kasata pieniä eläimiä päällekkäin pyramidiksi. Peli vaatii tarkkaa keskittymistä, ettei pyramidi vaan kaatuisi.

Kaksi henkilöä pelaavat eläinpyramidipeliä.

Connect Shots -peli on ollut meillä ihan ehdoton suosikki. Pallon pitää pompata pöydän kautta ja kimmota laatikon päälle, mistä se vierii pystytasolle. Tätä on kiva pelata yksin tai kaverin kanssa.

Kaksi henkilöä pelaavat connect shots -peliä.

Jos halusi pitää pientä paussia tai ei pelaaminen napannut, niin meiltä löytyi karvainen kaveri, jota pääsi rapsuttelemaan. Lyyti rakasti rapsutuksia ja huomionosoituksia mitä hän sai.

Asukas rapsuttaa Lyyti-koiraa.
Lyyti-koira ja asukas istuvat sohvalla.

Ystävänpäiväjuhlat vietettiin 14.2. herkkujen, hyvän ruuan ja discon merkeissä! Tarjoilimme aamupalalla sydänsämpylöitä sydänmunakkaan ja muun pienen herkun kera. Päivällä askartelimme sydänkoristeita ja ripustelimme niitä ympäriinsä. Pöydät oltiin koristeltu kauniilla ruusuilla ja erilaisilla herkuilla. Illalla kippistimme mansikkasmoothieilla, tanssimme hyvän musiikin parissa ja nautimme toistemme seurasta.

Sydänsämpylöitä.
Täytekakku.
Mansikkakakku.
Pöytä on katettu herkuilla.
Ruusuja maljakossa.
Mansikkasmoothieita.
Diskopallo luo tunnelmaa.

"Ystävä kävelee sisään silloin, kun muu maailma on astumassa ulos."

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat