Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Muuttosuunnitelmia ja pelleilyä

Julkaistu 24.5.2021 8.31
Kevät on täällä! Olemme nauttineet upeista maisemista mitä Iidesjärvi ja sen ympäristö meille tarjoaa. Komeasta säästä ja auringonpaisteesta on otettu ilo irti esimerkiksi ulkoilemalla tai nauttimalla aamupala ulkona. Joutsenpariskunta on palannut Iidesjärveen ja monia eri lintuja on voinut bongata lähiaikoina.
Riesa-pelle ojentaa imapalloista valmistettua kukkaa naiselle hymyillen.
 

Pitkään odotettu vappu täytti odotukset. Vappuhulinan kohokohta oli ehdottomasti Riesa-pelle, joka piristi päivää entisestään esiintymällä takapihalla. Riesa-pelle viihdytti koko porukkaa ja taiteili ilmapalloista mm. kukkia tai hiiriä, taisi siellä olla myös ilmapallo-miekkakin!

Iloinen mies kädessään ilmapalloista valmistettu sini-oranssi kukka.

Kevään sujuessa tuttuun ja tavalliseen tapaan, on Rantaraitissa myös jännitystä ilmassa. Tuleva kesä tuo tullessaan lattiaremontin Rantaraittikotiin, jonka vuoksi lähdemme neljän viikon retkelle Tuomikallioon heti juhannuksen jälkeen. Tuomikallio on osalle porukasta hyvinkin tuttu paikka, osa taas pääsee sinne ensimmäistä kertaa. Tutustumiskäynti Tuomikallioon oli mennyt hyvin ja lisännyt innostusta. Erityisesti aistihuone oli tehnyt vaikutuksen niihin, jotka eivät sitä olleet vielä päässeet ihailemaan!

Iloinen nainen kädessään kaunis ilmapalloista valmistettu kukka.

Tuleva kesä tulee olemaan varmasti erilainen kuin aiemmat, mutta onneksi koko porukka on varautunut kesän retkeen innostuneella ja positiivisella asenteella. Väliaikainen muutto on ollut myös hyvä tilaisuus käydä läpi tavaroita, joita on kertynyt vuosien varrella itse kullekin. Vaikka pakkailuprojekti on aloitettu hyvissä ajoin, on vielä hommia tehtävänä ennen juhannusta. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, ja muuttojärjestelyitä on onneksi mietitty pitkään ja hartaasti. Täällä meillä asuu kyllä ihan mielettömän reipasta ja rohkeaa porukkaa. Muutokset ovat vaikeita kenelle tahansa, mutta tämä väki osaa ajatella asian upeasti "ilon kautta".

Iloinen henkilö syömässä omenaa ulkona terassilla.

Rantaraitin väki toivottaa ihanaa kevättä kaikille. Pysykää terveinä ja nauttikaa!

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat