Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Rantaraittikodin toimitusjohtajalla on asiaa

Julkaistu 30.11.2018 8.46
Syksyn pimenevissä illoissa on ihana nauttia rauhassa takkatulen lämmöstä, herkutella ja rupatella rennosti. Rantaraitissa asuu useampi hyviä tarinoita kertoileva asukas ja näitä tarinoita on kirjailtu ylös luettavaksi. Nyt saatte kuulla yhden asukkaan mietteitä elämästä Rantaraitissa.
Valokuva: auringonlaskua ihailemassa Iidesjärven rannalla.
 
Valokuva: takkatulen äärellä on hyvä hörppiä glögiä.

Jyrki on nimittänyt itse itsensä Rantaraitin toimitusjohtajaksi, koska tittelit ovat hänelle tärkeitä ja itsetunto on herralla kunnossa.

Valokuva: toimitusjohtaja Jyrki.

"Olen Rantaraittikodin pitkäaikainen toimitusjohtaja Jyrki. Olen asunut täällä Rantaraittikodissa vuodesta 2000, tulisko siitä nyt 5 vuotta tai enemmän kun tänne muutin. Mää oon täällä Rantaraitissa ns. alkuperäisasukas, tällä hetkellä talon vanhin herra.

Rantaraitin hyviä puolia on, että asukkaat siivoavat itse huoneensa. Yhdessä tehdään keittiöhommia, mää laitan kahvit. Välillä me pidetään asukaspalavereja. Mulla on täällä myös omat sihteerit.

Välillä täällä on meteliä, se sais kyllä loppua välittömästi! Olis mukavampi asua. Kaikkien pitäis olla kiltisti ja asiallisesti. Voitais vaan olla, vaikka syödä ihan rauhassa.

Mää toivoisin meille omaa hierojaa, hauskanpitoa ja oltais vaan kaikki kavereita toisillemme!

Toivotan kaikille lukijoille mukavaa loppuvuotta ja hyvää joulua!"

Terveisin,

TJ Jyrki

Rantaraitti toivottaa kaikille iloa ja kynttilän tuiketta pimeään loppuvuoteen!

Valokuva: tonttu tuo lyhdyllään valoa pimeyteen.

Wärjäämö mukana EU-hankkeessa

Taideverstas Wärjäämö on mukana taidepainotteisessa EU-hankkeessa "Yes, We Are In!" Moreenimedian nettisivuilta voi käydä lukemassa jutun Wärjäämöstä. Linkki alla.

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat