Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Arjen kohokohtia Pappilanpuistossa

Julkaistu 10.10.2019 9.42
Tällä kerralla ajattelimme kertoa, mitä pieniä ja toisaalta niin suuria asioita teemme täällä meillä päivän aikana.
Valokuva: vaahteranlehtien kanssa askartelua.
 

Aloitamme jokaisen aamun aina päiväkatsauksella, jossa katsomme päivän ohjelman ja jokainen ohjaaja muokkaa aamusta omannäköisensä. Suuren suosion on saanut mm. Biisilinko, jossa kaksi kappaletta kisaa keskenään joka aamu viikon ajan. Biiseistä toiselle asiakkaat antavat oman pisteen ja voittaja jatkaa seuraavana aamuna. Häviäjäbiisi lingotaan taivaan tuuliin. Tämä on kivaa tekemistä, koska kaikki voivat osallistua siihen. Lisäksi musiikillisessa toiminnassa olemme pitäneet omannäköisen Bumtsibum-ohjelman, jossa on kisattu kahden joukkueen välillä.

Valokuva: Bumtsibum. Mikä biisi mahtaa olla kyseessä?

Kädentaidoissa on tehty pahvisia hillopurkkeja koristamaan kaapinovia. Hillopurkkeihin painettiin ja töpöteltiin eri marjoja ja kasviksia. Tässä työssä oli monelle tekemistä ja jokainen pystyi osallistumaan jollain tapaa hillopurkkien valmistumiseen. Vaahteranlehdet ovat nyt kauneimmillaan ja niitä onkin nyt aloitettu pujottelemaan rautalankoihin. Ikkunalaudat ovat saaneet koristeeksi vaahteranlehdistä tehtyjä ruusuja.

Valokuva: hillopurkkien askartelua.

Liikunnallisessa toiminnassa tämän syksyn treenauksen kohde on tasapaino ja koordinaatio. Aamujumppaa pidämme melkeinpä jokaisena aamuna ja niissä on tehty monenmoisia tasapainoharjoitteita. Välineinä on hernepusseja, keiloja, keppejä ja on joku kerta nosteltu tuolejakin. Venyttelyt ovat jo alkaneet sujua, kun niitä on tehty nyt syksyn ajan. Koordinaatioharjoitukset sopivat hyvin tanssillisiin harjoituksiin ja haaveena on tehdä oma tanssiesitys, oman porukan joulujuhlaan. Esiintymistä olemme myös treenanneet pantomiimin avulla, joka on ollut mieleistä asiakkaille, vaikkakin vähän jännittävää.

Valokuva: keppijumppaa.

Asiakkaiden toiveesta olemme päättäneet järjestää syksyn piristykseksi oman Napakympin. Saas nähdä minne pariskunta lähtee?!

Reipasta syksyä kaikille toivottaa meitin tiimi.

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat