Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Wärjäämö muuttaa uusiin tiloihin

Julkaistu 20.8.2020 13.55
Kesäloman jälkeen olemme saaneet palata Wärjäämölle tuttuun toimintaan tuttujen kavereiden seuraan. Johan tässä oltiinkin ehditty toisiamme kaipailemaan. Viime viikot ovat pursunneet yhdessä tekemisen riemua ja toisista välittämistä.
Asiakkaan tekemä piirros Klingendahlista.
 

Samaan aikaan taustalla kutkuttelee jo pieni jännitys Wärjäämön tulevasta muutosta. Minkähänlaiset tilat siellä on? Löytyyköhän minulle sieltä sopiva paikka? Mitähän siellä voi tehdä?

Pääsemme lokakuussa muuttamaan meidän toimintaa varten remontoituihin tiloihin Klingendahliin. Olemme yrittäneet yhdessä wärjäämöläisten kanssa miettiä, millaisia huoneita toimitilaamme kannattaa rakentaa ja mitä kaikkea haluaisimme uusissa tiloissa olevan.

"Innolla odotan, minkälaista sitten tulee olemaan, kun Wärjäämö on uusissa tiloissa. Varmaan aika hienoa!" - Taina K

Ammattilaiset ovat tehneet remonttisuunnitelmat toiveidemme pohjalta ja toteuttaneetkin remonttia jo hyvään vaiheeseen. Uudet tilat pitävät sisällään mm. äänieristetyn bändihuoneen, teatteri- musiikki- ja tanssitoimintaan suunnitellun esiintymis- ja harjoitustilan sekä rentoutumishuoneen. Näyttää siltä, että uusi toimitilamme tulee olemaan toimiva ja hieno!

Odotamme jo innolla, että pääsemme esittelemään uusia tilojamme ja niiden mahdollistamaa toimintaa teille kaikille. Meidän Facebook- ja Instagram-sivua seuraamalla varmistat, että kutsumme tavoittavat sinutkin.

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat