Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Lupiinin kuulumisia

Julkaistu 17.11.2017 10.05
Tällä viikolla kuulumisensa kertoo toimintakeskus Lupiini Orivedeltä. Heillä onkin ollut tapahtumarikas syksy.

Duudsonit

Alkusyksystä pääsimme seuraamaan Duudsonien Jarppia ja HP:tä, jotka tulivat Orivedelle kertomaan kiusaamisesta. Meillä Lupiinissa ei kiusata ketään ja kaikki saavat olla yhdenvertaisia omia itsejään.

Valokuva: yhteiskuva Duudsonien kanssa
Pääsimme myös yhteiskuvaan Duudsoneiden kanssa ja se oli ihan parasta. :)

Ensiaputaitoja Lupiinissa

Marraskuun alussa Harjoittelimme ensiaputaitoja Juupajoen SPR:n opastuksella. Kaikki halusivat osallistua ja hauskaa oli. Idea ensiapukurssista syntyi kun erityisryhmille suunnattu Sisupartion vetäjä kävi kolmen partiolaisen kanssa kaksipäiväisen ensiapukurssin. Lupiinissa alettiin puhumaan, että ensiapukurssi olisi hyvä ja mielenkiintoinen juttu koko porukalle. Tiina Suoniemi-Hakonen otti yhteyttä SPR:ään ja vapaaehtoiset tulivat paikalle ohjaamaan. SPR:n lahja satavuotiaalle Suomelle on ensiapukouluttaa mahdollisimman moni kansalainen. Ensiapukurssin lopuksi joimme kakkukahvit ja kaikki saivat osallistumistodistukset. Kaikkein huipuinta oli se että meistä tehtiin koko aukeaman kokoinen juttu Oriveden sanomiin.

Valokuva: ensiaputaitojen harjoittelua.
Ensiapukärpäsen puremat lupiinilaiset harjoittelevat avaruuslakanan käyttöä.

Teatterissa

Ahaa teatterilta saimme valoa ja iloa marraskuuhun. Teimme päivän reissun Tampereelle, jonne matkasimme yhdessä tilausbussilla. Kävimme ensin Koskikeskuksessa syömässä, jonka jälkeen suuntasimme Ahaa teatterille.

"Betoniviidakko on humoristinen, koskettava, kiusaamista ja unelmia käsittelevä rap-musiikkinäytelmä alakouluikäisille. Musavideomaisesti etenevän näytelmän biisit säveltää ja sanoittaa yksi maamme arvostetuimmista ja kansainvälisimmistä rap-artisteista PALEFACE."

Teatteriesityksen tarkemmat tiedot ja käsiohjelma ovat alla olevan linkin klikkauksen päässä.
Suosittelemme lämpimästi Betoniviidakkoa kaikille. Esityksen jälkeen totesimme koko porukalla, että teatterielämys oli todellakin kokemisen arvoinen.
Valokuva: yhteiskuva näyttelijöiden kanssa.
Yhteiskuvassa näytelmän jälkeen loistavien näyttelijöiden kanssa.

Oriveden historiikki

Valokuva: Oriveden historiikin mainos

Tupa oli täynnä Oriveden historiikista kiinnostuneita. Tunnelmaa kevensi yllätysnumerona pidetty klovniesitys, sekä moottoripyörien pienoismallien esittely. Kiitos vielä Oriveden seudun perinteentallennus ry:lle mielenkiintoisesta ja lämminhenkisestä iltapäivästä.

Valokuva: puisia moottoripyörien pienoismalleja.
Valokuva: tiernapoikien esityksen muistelua.
Kari Rannanautio muistelee yhdessä lupiinilaisten kanssa pikajunan riemukasta tiernapoikien esitystä.

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat