Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

KesäEsana henkilökohtaisen avun yksikössä

Julkaistu 14.7.2021 15.41
Tänä kesänä on ollut paljon hellepäiviä. Kun muut nauttivat lomasta nauttii kesäesa toimiston ilmastoinnista.
Kukkaloistoa Hatanpään Arboretumissa
 

Yksikön palveluohjaajien kesälomat ovat alkaneet pyöriä ja samalla on alkanut minun kesäsijaisen roolini. Valmistuin toukokuun lopulla sosionomiksi ja olikin mukavaa päästä töihin heti valmistumisen jälkeen. Olen toki ollut yksikössä aiemminkin harjoittelussa ja sijaistamassa. Oli mukavaa tulla paikkaan, josta oli jo kokemusta. Haasteita luo toki työnkuvan laajuus, sekä se, että keskukseen ja työnkuvaan on tullut paljon uusia asioita lyhyen ajan sisällä. Samalla se on työn parhaita puolia. On ollut hienoa olla mukana kehittyvässä toiminnassa ja oppia suuren kaavan muutoksista. Työssä oppii paljon ja se haastaa sopivasti. Työkaverit ovat kaikki mukavia ja ovat ottaneet minut hyvin vastaan. Hyvän työyhteisön turvin uskaltaa kokeilla ja sitä kautta kasvattaa omaa osaamista.

Työ on hyvin toimistopainotteista, mutta sosionomin onneksi suuri osa työstä on asiakkaiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa työskentelemistä. Koen ihmisten kanssa ja ihmisten avuksi työskentelyn merkityksellisenä. Mukavat asiakkaat ja onnistuneet tilanteet ovat työn suola ja tekevät työstä palkitsevaa.

Kesäsijaisena haluan muistuttaa kaikkia, että nauttikaa lomasta täysin rinnoin ja helteellä juokaa vettä. Muille kesäsijaisille, varsinkin toimistossa työskenteleviä, haluan muistuttaa taukojumpan tärkeydestä.

Hyvää kesää kaikille toivottaa henkilökohtaisen avun yksikön kesäesa!

Kirjoittaja Mainiot maakunnalliset -blogin kirjoittajat