Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Hallintotiimin kevät

Julkaistu 14.5.2021 9.13
Keväällä hallintotiimissä on tapahtunut paljon, muun muassa muutto uusiin huoneisiin ja uuden suunnittelijan aloittaminen. Myös etätöitä on tehty.
Sarviksen B-rapun sisäänkäynti, jonka oikealla puolella näkyy remonttityömaata.
 

Olen Jenni ja aloitin maaliskuun puolivälissä Kehitysvammaisten avopalvelujen suunnittelijana. Valmistuin tammikuun lopussa filosofian maisteriksi Tampereen yliopistosta, joten suuri osa työssä käytettävistä ohjelmistoista, organisaatiosta ja työtehtävistä on ollut minulle uusia. Koska aloitin työt näin korona-aikana, hybridityöskentely on tullut minulle tutuksi. Mielestäni työt ovat lähteneet hyvin käyntiin, ja olen päässyt työyhteisöön hyvin mukaan. Tästä suuri kiitos kuuluu kaikille työkavereille, jotka ovat minua auttaneet ja opastaneet!

Suunnittelija Jennin Sarviksella työhuoneessaan.

Palvelupäällikkö Marjaana ja suunnittelija Jenni muuttivat muun vammaispalvelun henkilökunnan kanssa Sarviksen tiloissa uusiin huoneisiin alkukeväästä. Työskentely Sarviksella tapahtuu remontin keskellä. Uudet huoneet sijaitsevat Sarviksen B-rapussa kakkoskerroksessa.

Näissä tiloissa emme kuitenkaan ole pitkään vaan jo kesän alussa meitä odottaa uusi muutto ja tällöin ainakin vammaispalvelut muuttaa takaisin ns. päätalon puolelle. Marjaanan ja Jennin muutto on vielä vähän auki. Muutoin kevät on työllistänyt meitä toimistolla työsopimusten teon, laskutusten, tilinpäätökseen liittyen tekstien kirjoittamisen, Kuusikkoraporttiin liittyvien tekstien ja tietysti Koronaan eritavoin liittyvien asioiden muodossa.

Kristiinan kotitoimisto, jossa tietokoneen näyttö pahvilaatikkojen päällä.

Kristiinakin on päässyt etätyön makuun kevään aikana ja mukavaa vaihtelua se arkeen onkin ollut. Kotitoimistossa Kristiinalla ergonomian apuna ovat olleet pahvilaatikot.

Vappumunkki, jonka takana tietokoneruudulla teksti

Myös vappua vietettiin toimistolla munkkien, siman ja Kehitysvammaisten avopalvelujen yhteisen vappuvideon merkeissä. Hallinto haluaa toivottaa mukavaa kesän odotusta kaikille!

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat