Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Kesäolkkarista seuraa ja ohjelmaa kesäpäiviin

Julkaistu 24.5.2019 9.24
Kesällä on mukava liikkua, harrastaa ja osallistua eri tapahtumiin, mutta samaan aikaan hiljenevät monet toiminnot sekä suuri osa harrastusryhmistä on kesätauolla. Vaikka kesä on palautumisen ja rentoutumisen aikaa, saattaa se myös nostaa vanhemmille hikikarpaloita otsaan, kun pitäisi olla keksimässä jatkuvasti lapsille aktiviteettia.
 

Myös yksinäisyys saattaa lisääntyä kesäaikaan, kun tuttavat ovat kuka missäkin omissa kesäriennoissaan. Tammelan lähitorin ja Perheiden talon yhteinen Kesäolkkari on osaltaan vastaamassa näihin haasteisiin tänäkin kesänä!

Kesäolkkarissa Tammelassa luvassa rentoa yhdessäoloa kaikenikäisille

Kesäolkkari järjestetään kesä-heinäkuussa Tammelan lähitorin viihtyisässä salissa Tammelakeskuksen 1. kerroksessa (Itsenäisyydenkatu 21b). Luvassa on rentoa yhdessäoloa ja kahvittelua kaikenikäisille, vaihtuvaa ohjelmaa sekä totutusti myös maksuton puurotarjoilu klo 10-11 välillä. Viime kesän kävijäpalautteessa Kesäolkkari koettiin loistavaksi tapaamispaikaksi vanhemmille, kun muut toiminnat ovat tauolla, ja sieltä löytyy myös leluja ja leikkiseuraa lapsille. Kesäolkkariin voi tulla myös viilentymään kovien helteiden aikana.

Ohjelmassa on vapaan yhdessäolon lisäksi muun muassa askartelua, leikkivarjoilua, bingoa, aarteenmetsästystä ja ohjattua keskustelua parisuhteesta. Kävijät saavat myös esittää toiveitaan ja ideoitaan ohjelmasta, jotka pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan. Rohkaisemme myös eri sukupolvia osallistumaan yhdessä. Paikalla on aina ohjaaja, mutta lapset ovat vanhempien vastuulla Kesäolkkarissa.

Kesäolkkari avoinna

Kesäkuussa: tiistai ja keskiviikko klo 10-13

Heinäkuussa: tiistai, keskiviikko ja torstai klo 10-13

Lisätietoja

Kysymyksiin vastaavat Lähitorin palveluohjaajat:

puh. 050 3379004

[email protected]

Tutustu Tammelan lähitoriin, Perheiden taloon sekä Kesäolkkarin tarkempaan ohjelmaan:

Tämän blogitekstin ovat kirjoittaneet Tammelan lähitorin / Apukolmio Oy:n palveluohjaajat:

Annemari Ali-Löytty

Timo Järvenpää

Kirjoittaja Lapselliset-blogin kirjoittajat