Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Kaupunkikehitys

Kaavoitus


Hämeenpuiston asemakaavoitus on käynnistynyt ja hankkeen osallistumis- ja arviointisuunnitelma on parhaillaan nähtävillä. Kaavamuutoksessa tavoitteena on turvata Hämeenpuiston historialliset ja viherverkostolliset arvot, kehittää Hämeenpuiston katuja ja liikkumista niillä sekä tukea aluetta tapahtumien ja puistoa elävöittävien toimintojen paikkana. Kaavoitettava alue rajautuu pohjoisessa Näsinpuistoon ja etelässä Tiiliruukinkatuun.

Aloitusvaiheen aineistoa on nähtävillä 13.1.–3.2.2022, jonka aikana siitä voi jättää mielipiteen kaupungin kirjaamoon.

Lisätietoa ajankohtaisista asemakaavoista ja ohjeita mielipiteen jättämiseksi osoitteesta Ulkoinen linkkiAsemakaavoituksen ajankohtaiset tilaisuudet ja esittelyt


Nyt vireille tulleessa kaavahankkeessa suunnitellaan täydennysrakentamista Vellamonkadun ja Tammelanpuistokadun varrelle. Tontilla sijaitsevan matalan liikerakennuksen tilalle on suunniteltu 4–8 kerroksista asuin- ja liikerakennusta. Suunnittelualue sijaitsee keskeisellä paikalla Tammelan kaupunginosassa, lähellä Tammelantoria.

Videolla esitellään nähtävillä olevan aineiston pääpiirteitä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Aloitusvaiheen aineistoa on nähtävillä 7.1.–28.1.2022, jonka aikana siitä voi jättää mielipiteen kaupungin kirjaamoon.

Lisätietoa ajankohtaisista asemakaavoista ja ohjeita mielipiteen jättämiseksi osoitteesta Ulkoinen linkkiAsemakaavoituksen ajankohtaiset tilaisuudet ja esittelyt

Aiemmat kaavaesittelyt

Osallistuminen


Jokainen tamperelainen voi vaikuttaa siihen, millainen Tampere on ja millaiseksi se tulee. Vaikuttamisen tapoja on monia, tutustu!

www.tampere.fi/osallistuminen