Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Päätösten sähköinen tiedoksianto

Voit saada kuntouttavaa työtoimintaa, päihdehuoltoa ja sosiaalisen tuen asumispalveluja koskevan päätöksen sähköisesti Omapalvelun kautta. Omapalvelun avulla voi hakea myös täydentävää ja ennaltaehkäisevää toimeentulotukea ja vammaispalveluja , joista kerrotaan tarkemmin niiden omilla verkkosivuilla.

Päätösten sähköinen tiedoksianto edellyttää asiakkaan suostumusta, jonka voit antaa sähköisessä asiointipalvelussa. Suostumus annetaan valitsemalla "Omat tiedot" -näytöllä yhteydenpitokanavaksi sähköinen Omapalvelu. Näytöllä voit ilmoittaa myös matkapuhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Muista ilmoittaa ja päivittää yhteystietosi, jotta sähköiseen palveluun toimitetuista päätöksistä voidaan lähettää sinulle automaattinen sähköposti- ja tekstiviestiheräte.

Omapalvelusta on otettu käyttöön uusi versio:


Ulkoinen linkkiUusi Omapalvelu


Vanha Omapalvelu on käytössä 28.2.2022 saakka, mutta sitä kautta voi ainoastaan vastata lisäselvityspyyntöön sekä lukea ja tulostaa omia tietoja. Jos sinulla on keskeneräinen hakemus vanhassa Omapalvelussa, pitää hakemus täyttää uudelleen uudessa Omapalvelussa.


Ulkoinen linkkiVanha Omapalvelu (käytössä 28.2.2022 asti)


Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.


Palvelu toimii seuraavilla selaimilla: Edge, Firefox 3.5 tai uudempi, Google Chrome, Opera 10.5 tai uudempi ja Safari.

Ohjeet