Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Terveyspalvelujen lomakkeet

"Sähköiset terveyspalvelut" -sivuston kautta voit mm. tilata hoitotarvikkeita, lähettää kotimittaustuloksia ja vastata esitietokyselyihin. Pystyt täyttämään vain niiden toimipisteiden lomakkeita, joiden asiakkaana olet.

Kirjaudu palveluun

Ulkoinen linkkiKirjaudu sähköisiin terveyspalveluihin
Asiointi vaatii tunnistautumista joko verkkopankkitunnuksilla, sähköisellä henkilökortilla tai mobiilivarmenteella. Lomakkeet löytyvät "Sähköiset terveyspalvelut" -sivuston Lomakkeet-kohdasta.


Jos käytät sähköisiä terveyspalveluja ensimmäisen kerran, pitää sinun täyttää ensin suostumuslomake: Ulkoinen linkkiSuostumuslomake

Terveyspalvelujen sähköisestä asiointipalvelusta löytyvät seuraavat lomakkeet:

Hoitotarvikkeiden tilaus

Hoitotarvikkeita voi tilata sähköisesti hoitotarvikejakelusta . Tilaus on tehtävä kaksi viikkoa ennen edellisten tarvikkeiden loppumista. Tilaus ei koske diabeteksen hoitoon tarvittavia välineitä. Asiakas saa ilmoituksen tekstiviestillä, kun tuote on tullut noudettavaksi.

Pneumokokkirokotereseptin pyyntölomake

Voit pyytää pneumokokkirokotteen e-reseptin täyttämällä ko. reseptiä koskevan pyyntölomakkeen. Vahvistuksen jälkeen rokotteen voi lunastaa apteekista. Rokotusajan voit halutessasi varata samalla kirjautumisella reseptin pyyntölomakkeen täyttämisen yhteydessä. Rokote on maksullinen.

Rokotteen ottamista pneumokokkitauteja vastaan suositellaan etenkin riskiryhmille, kuten yli 65-vuotiaille. Myös pitkäaikaissairaudet (mm. diabetes, keuhkoahtaumatauti, maksan tai sydämen vajaatoiminta) altistavat pneumokokki-infektioille. Pneumokokki on bakteeri, jonka aiheuttamista vakavista taudeista yleisin on keuhkokuume. Eniten pneumokokit aiheuttavat suhteellisen harmittomia, vaikkakin ikäviä sairauksia, kuten poskiontelotulehduksia ja lasten korvatulehduksia.

Yleiset lomakkeet

Sähköisten palvelujen käyttö edellyttää suostumusta, joka löytyy asiointiportaalista yleisten lomakkaiden alta. Tamperelainen tai orivesiläinen asiakas voi lisäksi täyttää mm. seuraavat lomakkeet:

  • Astmatesti ja PEF-mittausten seurantalomake
  • Omahoitolomakkeen
  • Verenpaineen seurantalomake
  • Verensokereiden seurantalomake

Palvelukohtaiset lomakkeet

Asiakas voi täyttää ja lähettää lomakkeen sähköisesti seuraaviin palveluihin, jos hänellä on hoitosuhde tai vastaanottoaika sovittuna:

  • Äitiysneuvola
  • Lastenneuvola
  • Kouluterveydenhuolto
  • Terveysaseman omahoitaja tai diabeteshoitaja