Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Verkkoasiointi

Oletko käyttänyt Omaoloa? Tunnetko sosiaali- ja terveyspalvelujen digitarjontaa? Keräämme asiakkaiden kokemuksia sähköisten sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä Omaolon käytöstä. Vastaukset auttavat kehittämään palveluja. Voit vastata 30.5.2022 asti. Ulkoinen linkkiVastaa kyselyyn


Koronarokotukset: Miten varata rokotusaika? www.tampere.fi/koronarokotukset

Kuva: Sähköiset sosiaali- ja terveyspalvelut

Verkon kautta voit mm. varata terveydenhuollon vastaanottoaikoja, täyttää esitietolomakkeita ja hakea vammaispalvelulain mukaista palvelua tai taloudellista tukea.

Asiointi vaatii yleensä tunnistautumista joko verkkopankkitunnuksilla, sähköisellä henkilökortilla tai mobiilivarmenteella.

Ohjevideolla käydään läpi sähköisten terveyspalvelujen perustoiminnot:


Sähköisten terveyspalvelujen käyttö edellyttää suostumusta. Sen voit antaa joko asioidessasi terveyspalveluissa tai tehdä sähköisesti. Linkki suostumuslomakkeeseen löytyy verkkosivuilta kunkin asiointipalvelun tietojen yhteydestä.

Voit hoitaa verkossa sekä omia että läheistesi terveydenhuollon asioita. Jos asioit jonkun toisen puolesta, tarvitaan siihen hänen suostumuksensa: Asioi toisen puolesta

Jos käytät asiointipalvelua julkisessa tilassa (esim. kirjastossa) olevalta koneelta, täytyy ulos kirjautumisen jälkeen tyhjentää selaimen välimuisti ja sivuhistoria sekä sulkea selain. Lisäksi tulee poistaa mahdolliset tietokoneen kovalevylle tallennetut liitetiedostot.

Sähköiset terveyspalvelut

Ulkoinen linkkiKirjaudu sähköisiin terveyspalveluihin

Asiointi vaatii tunnistautumista joko verkkopankkitunnuksilla, sähköisellä henkilökortilla tai mobiilivarmenteella.

Sähköiset sosiaalipalvelut

Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/soteasiointi