Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Lomakkeet

Esitietolomake

Esitietolomakkeen tiedot auttavat suun terveydenhuollon ammattilaisia palvelemaan sinua asianmukaisesti. Lomake tulee palauttaa siihen hammashoitolaan, johon olet menossa hoitoon, joten tuo se mukanasi ensimmäisellä käyntikerralla.

Voit täyttää ensitietolomakkeen joko sähköisesti suun terveydenhuollon verkkoasioinnissa tai täyttää pdf-version koneella ja tulostaa sen.

Vieraspaikkakuntalaisen koululaisen ja opiskelijan ilmoittautuminen

Vieraspaikkakuntalaisella koululaisella ja opiskelijalla on mahdollisuus käyttää Tampereen kaupungin suun terveydenhuollon palveluja.

Hammashoitopalvelujen käyttäjäksi voi ilmoittautua alla olevalla lomakkeella. Sen voi tilata myös hammashoidon keskitetystä ajanvarauksesta, puhelin 03 5657 0100. Ajanvarauksesta on huolehdittava itse.

Lomake tulee postittaa osoitteeseen:
Tampereen kaupunki
Suun terveydenhuollon sovelluspalvelut
Konsernihallinto/ Tietohalllintoyksikkö
Aleksis Kiven katu 14-16 C
33210 Tampere

Potilasrekisteritietojen tarkastuspyyntö

Potilasrekisteritietojen tarkastuspyyntölomaketta käytetään, kun hoitosuhdetta ei enää ole, vaan kyse on vanhoista arkistoiduista hammashuollon hoitotiedoista, joita haluat tarkistaa. Lomake löytyy "Muistutus-, tarkastuspyyntö- ja muut lomakkeet" -sivulta, missä myös kerrotaan lomakkeen palautusosoite: