Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Tupakasta vieroitusryhmät

Haluatko lopettaa tupakoinnin? Tupakan vieroitusryhmät on suunnattu aikuisille 18 vuotta täyttäneille Tampereen ja Oriveden asukkaille, jotka ovat päättäneet lopettaa tupakoinnin. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa yhteensä viisi kertaa.

Osallistuminen on maksutonta, mutta vieroituksen avuksi tarvittavat nikotiinikorvaustuotteet tai reseptilääkkeet jokainen osallistuja ostaa itse. Ryhmäläisiä opastetaan sopivan tuotteen valinnassa.

Ryhmiä järjestetään säännöllisesti syksyllä ja keväällä yhteistyössä Syöpäyhdistyksen ja Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n kanssa.

Kevään 2021 ryhmä

28päivää ilman -tapaamiset on suunnattu niille nikotiinituotteiden käyttäjille, jotka haluavat oppia hallitsemaan nikotiiniriippuvuutta ja päästä riippuvuudesta eroon. Viittä verkkotapaamista ohjaavat koulutetut ammattilaiset.

28päivää ilman -tapaamiskertojen aiheita ovat:
- 1. tapaamisessa "Tapa, tottumus vai riippuvuus?"
- 2. tapaamisessa "Mikä tukee lopettamista?"
- 3. tapaamisessa "Jaksanko jatkaa?"
- 4. tapaamisessa "Huolenaiheet ja itsepetokset"
- 5. tapaamisessa "28 + 1-vertaistukitapaamiset"

Teams-verkkokurssin tapaamiset pidetään suljettuina verkkokokouksina: osallistujat saavat tapaamislinkin sähköpostiinsa noin vuorokausi ennen tapaamista.

Osallistujat voivat hyödyntää erillistä materiaalipankkia, jonka käyttäjäksi täytyy rekisteröityä Ulkoinen linkki28 päivää ilman .

Lisätietoja

Lisätietoja ryhmien toiminnasta saat terveydenhoitajilta.

Soittoaika: ma - to klo 12 - 13:
Heli Jussila
puhelin 050 313 2228
sähköposti [email protected]

Soittoaika ma - pe klo 12 - 12.30:
Jenni Rajanen
puhelin 040 703 3465
sähköposti [email protected]