Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Opiskeluterveydenhuolto

Opiskeluterveydenhuollon palveluihin ovat oikeutettuja Tampereella sijaitsevissa toisen asteen ammatillisissa oppilaitoksissa, lukioissa ja ammattikorkeakouluissa vähintään kaksi kuukautta opiskelevat. Lisäksi palveluihin ovat oikeutettuja ammatilliseen koulutukseen tai työhön ja itsenäiseen elämään valmentavassa koulutuksessa opiskelevat. Palvelut eivät koske avoimessa ammattikorkeakoulussa, oppisopimuskoulutuksessa tai aikuislukiossa opiskelevia.

Yhteystiedot ja ajanvaraus

Opiskeluterveydenhuollon palveluja on tarjolla useassa toimipisteessä. Keskitetty Tullinkulman toimipiste palvelee suurinta osaa opiskelijoista ja toimii ajanvarauksella. Etätoimipisteitä on lukioilla, Tredussa Hepolamminkadulla, Santalahden- ja Koivistontiellä, Takk Nirvan toimipisteessä sekä Poliisiammattikorkeakoululla. Yhteystiedot ja ajanvaraus

Maksut

Terveydenhoitajan, psykologin, psykiatrisen sairaanhoitajan ja ravitsemusterapeutin käynnit ovat maksuttomia. Sairaanhoidolliset lääkärikäynnit ovat maksullisia 18 vuotta täyttäneille. Peruuttamattomasta, käyttämättä jätetystä lääkärin vastaanottoajasta peritään voimassaoleva peruutusmaksu 15 vuotta täyttäneiltä.

Chat

Chat-palvelu on avoinna ma - to klo 8.15 - 14. Saat opastusta ja yleistä neuvontaa chatin kautta. Chatissa ei voi tehdä ajanvarauksia eikä perua vastaanottoaikoja. Toimipisteiden ollessa suljettuna myös chat on suljettu.

Kysymyksiin pyritään vastaamaan nopeasti, mutta ajoittaisen työn ruuhkautumisen vuoksi vastaaminen voi viivästyä.

Katso myös

Instagram
Jätä kehitysideasi tai parannusehdotuksesi opiskeluterveydenhuollon palveluista ja verkkosivuista.

Tämän sivun lyhytosoitteita ovat www.tampere.fi/opiskeluterveys, www.tampere.fi/opiskelijaterveys ja www.tampere.fi/opiskeluterveydenhuolto