Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Palvelusetelintuottajaksi hakeminen

Tampereen kaupunki on ottamassa käyttöön mielenterveyspalveluissa sähköisen palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmän (PSOP). Sitä käytetään yksilö- että perhekohtaisissa lyhyissä psykoterapiajaksoissa.

Palveluseteliyrittäjäksi voi hakea jatkuvasti. Sääntökirjasta löytyvät palveluseteliyrittäjiä koskevat kriteerit.

Koulutukset

Palvelusetelituottajiksi hakeutuville järjestetään tarvittaessa koulutuksia, joissa käsitellään laskutusta ja järjestelmän käyttöönottoa. Tarkemmat tiedot ostettavista palveluista löytyvät liitteenä olevasta sääntökirjasta (ks. yllä).

Koulutukset on suunnattu palvelutuottajayritysten niille henkilöille, joilla on verohallinnon Katso-pääkäyttäjä (ja/tai rinnakkaispääkäyttäjä) tunnukset ja jotka ovat jo ainakin kertaalleen kirjautuneet tunnuksillaan PSOP-järjestelmään. Kerran kirjauduttuaan järjestelmään palveluntuottaja tekee itselleen erilliset PSOP-pääkäyttäjätunnukset, joilla kirjautuminen tehdään jatkossa.

Lisätietoja koulutusten sisällöistä ja niihin valmistautumisesta (mm. Katso-tunnuksista) löytyy oheisesta kutsusta:

Katso-tunnukset

Ennen sähköisen lomakkeen täyttöä palveluntuottajaksi haluavalla tulee olla verohallinnon Katso-pääkäyttäjän (ja/tai rinnakkaispääkäyttäjän) tunnukset luotuna. Parastapalvelua.fi-sivuilta löytyvät yksityiskohtaiset videot tietojen syöttämisestä:

Liitteet

Lisätietojen antaja

Lisätietoja palvelusetelituottajaksi hakemisesta ja siihen liittyvistä käytännön asioista:
Sini Jukka
puhelin 040 639 7447

Työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa [email protected]