Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Lapsiperheiden sosiaalityön verkkoasiointi

Mitä asioita voit hoitaa verkossa?

Voit varata ajan palveluohjaajalle: Palveluohjaaja tarjoaa matalan kynnyksen ohjausta ja neuvontaa. Voit olla häneen suoraan yhteydessä, kun sinulla on huoli omasta tai perheesi tilanteesta tai kun haluat ohjeistusta asioittesi hoitamiseen.

  • Voit verkossa varata tunnin (60 min) ajan palveluohjaajalle.
  • Tarjolla on aikoja viidelle palveluohjaajalle , joiden toimipisteet sijaitsevat eri puolilla kaupunkia. Voit valita asuinalueesi mukaan, kenen palveluohjaajan luokse varaat ajan.
  • Sinulla voi olla kerrallaan voimassa yksi itsesi varaama aika.
  • Pystyt tarvittaessa siirtämään tai perumaan palveluohjausta koskevaa ajanvarausta viimeistään tapaamista edeltävänä päivänä klo 14 mennessä.

Voit tarkistaa sosiaalityön ajanvarauksesi: Näet verkosta, mitä ajanvarauksia sinulle on tehty sosiaalityöntekijän, sosiaaliohjaajan, palveluohjaajan tai palveluneuvojan vastaanotolle.
Jos olet alle 16-vuotiaan lapsen huoltaja, näet palvelusta myös lastasi koskevat varaukset.

Kirjaudu palveluun

Kirjaudu palveluun omilla pankkitunnuksillasi, mobiilivarmenteellasi tai varmennekortillasi:


Ulkoinen linkki Lapsiperheiden sosiaalityön verkkoasiointi (ajanvaraus palveluohjaajalle)

Tekstiviestit

Saat ajanvarauspalvelusta halutessasi tekstiviesti-ilmoituksia, esimerkiksi viestin ajanvarauksesta tai viestin perutusta ajasta. Tekstiviestit lähetetään, jos olet kertonut haluavasi viestejä ja antanut matkapuhelinnumerosi.

Jokainen perheenjäsen saa halutessaan oman tekstiviestin, jos tapaaminen koskee useaa perheenjäsentä. Lapsen täytyy olla vähintään 12-vuotias, jotta hänelle voidaan lähettää oma viesti.

Kuinka aika varataan?