Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Ero lapsiperheessä

Piirros: Joutsenperhe.

Eroa harkitessaan vanhemmat kantavat huolta siitä, mitä ero tai sen uhka lapselle merkitsee. Mitä, miten, miksi? Kysymyksiä on paljon. Lapsen kannalta olennaista on vanhempien välisen yhteistyön rakentuminen eron jälkeen. Lapsi tarvitsee vanhemmiltaan aikaa, ymmärrystä, turvallisuutta ja tietoa muutoksista.

Eron edessä -illat

Eron edessä? -illat ovat infotilaisuuksia eroa pohtiville ja eronneille vanhemmille sekä eroperheiden läheisille. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja niihin voi tulla kuuntelemaan ilmoittautumatta.

Illat järjestetään Laivapuiston perhetalossa, osoitteessa Tiiliruukinkatu 1 (käynti sisäpihalta perhetalon ja Finnparkin parkkihallin välistä).

Syksyn 2019 ohjelma

Ti 22.10. klo 17.30 - 19.30: Väkivalta parisuhteessa ja erotilanteessa. Mitä on väkivalta? Miksi suhteesta ei välttämättä lähdetä? Mitkä ovat väkivallan merkit erotilanteessa? Mistä apua väkivaltaan?
- Kriisityöntekijä, pari- ja perhepsykoterapeutti Anne Hellsten, Setlementti Tampere ry:n Perheväkivaltaklinikka

Ti 5.11. klo 17.30 - 19.30: Miehenä ja isänä eron edessä. Mikä erokriisissä on normaalia ja mikä ei? Mikä auttaa? Miten ero muuttaa isyyttä?
- Vastaava erotyöntekijä Kari Vilkko, Miessakit ry. Paikalla myös eron kokeneita EETUja eli Erosta Elossa-vertaistukihenkilöitä. Huom! Paikkana poikkeuksellisesti Miessakit ry:n tilat kumppanuustalo Arttelissa, Salhojankatu 42 (2. krs).

**
Lisätietoja: Anne Haring, puhelin 050 572 4691 ja sähköposti anne.haring(at)mll-tre.fi


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/erolapsiperheessa