Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Lähitorit

Tulethan ruokailemaan ainoastaan terveenä ja muistat maskisuosituksen, riittävät etäisyydet sekä hyvän käsihygienian. Tampereen kaupungin ohjeet ja tiedotteet liittyen koronavirukseen on koottu sivulle tampere.fi/koronavirus

Lähitorit ovat kaikenikäisten kohtaamispaikkoja ja matalan kynnyksen palvelupisteitä.

Lähitorit tarjoavat monipuolista tietoa, tukea ja toimintaa arkeen. Lähitorilta saat neuvoja ja palveluohjausta arjen ongelmiin, siellä voit osallistua ryhmätoimintaan, erilaisiin tapahtumiin tai vain tulla tapaamaan tuttuja.

Valokuva: Ikäihmisiä maalaamassa vesiväreillä.

Tampereella toimii 15 lähitoria eri puolilla kaupunkia. Jotkut lähitoreista on kaupungin omaa palvelutuotantoa ja joidenkin lähitorien toiminnasta vastaa kaupungin sopimuskumppani.

Tampereen kaupungin lähitorit

Sopimuskumppaneiden lähitorit

Keinupuiston, Kuuselan ja Taatalan lähitorien sekä Kaukaharjukeskuksen palveluista vastaa Sointu Senioripalvelut.
TampereMissio järjestää Kyttälän ja Peurankallion lähitorien toiminnan, Mielen ry koordinoi Tammelan lähitorin toimintaa ja Viloa-kodit Violan lähitorin toimintaa.


Lähitorien ohella alueelliset hyvinvointikeskukset tarjoavat tapahtumia ja monipuolista neuvontaa ja ohjausta. Hyvinvointikeskus on paikka kaikenikäisten kohtaamisille. Toiminnassa on neljä hyvinvointikeskusta: Koilliskeskus Linnainmaalla, Lielahtikeskus Lielahdessa, Hervanta Trio Hervannassa ja Tesoman hyvinvointikeskus Tesomalla.