Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Kaupunkitilat 24/7 käyttöön

ESITTELY

Tampereen kaupungilla ja ympäryskunnilla on paljon tiloja, joita voi varata edullisesti harrastuksiin, kokouksiin, tapahtumien järjestämiseen ja työskentelyyn. Tilojen varauskäytännöt kuitenkin vaihtelevat vielä paljon. Kaupunkitilat 24/7 käyttöön -projektissa tehdään sopivien tilojen löytämisestä, varaamisesta ja maksamisesta sekä tiloihin pääsystä helppoa. Tavoitteena on avata julkiset tilat tehokkaammin kaupunkilaisten, yritysten ja yhdistysten käyttöön.

TAVOITTEET

Varaamo-palvelu

Otamme käyttöön Varaamo-palvelun, jonka avulla voi helposti selata ja varata tiloja Tampereen ja kaupunkiseudun kunnista. Palvelua ollaan käynnistämässä ja siihen tullaan lisäämään varattavia tiloja vaiheittain. Tampereen kaupunkiseudun kunnat kehittävät Varaamoa yhteistyössä usean muun kaupungin ja seutukunnan kanssa.

Digitaalinen avain

Selvitämme älypuhelimilla toimivien digitaalisten avaimien käyttöä. Tavoitteenamme on, että tulevaisuudessa kuntalaiset voisivat päästä varaamiinsa tiloihin helposti puhelimen toimiessa avaimena.

Verkkomaksaminen

Nykyään tilojen varaus- ja maksukäytännöt vaihtelevat. Projektissa tehdään Varaamo-palveluun yhtenäinen verkkomaksujärjestelmä, jolla tilavarauksen voi maksaa helposti varausta tehdessä ja säästää laskujen käsittelykustannuksissa.

OTA YHTEYTTÄ

Projektipäällikkö
Sauli Kosonen
puhelin +358417300950
sähköposti [email protected]