Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Digitaaliset palvelut kaupunkiseudun työllisyyspalveluissa

Millaisten sähköisten palveluiden avulla työnhakijat löytäisivät helpommin uuden työn, saisivat vertaistukea ja pystyisivät asioimaan helpommin heille nimettyjen omavalmentajien kanssa?

Projektissa kokeilemme työnhakijoille suunnattuja digitaalisia palveluita sekä selvitämme sähköisesti, mitä mieltä työnhakijat ovat työllisyyspalveluissa saamastaan tuesta ja neuvonnasta.

Digitaalisten palveluiden kokeileminen liittyy työllisyyskokeiluun. Työllisyyskokeilun osallistujat saavat työllisyyspalvelunsa omalta kunnaltaan, eivätkä TE-palveluista. Tampereen kaupunkiseudun kokeilu on Suomen suurin ja pelkästään Tampereella kokeiluun osallistuu 15 000 työnhakijaa. Kaupunki haluaa tarjota työnhakijoille parasta palvelua heidän työllistymisensä edistämiseksi.

POIMINTA KOKEILUISTA

Työllisyyspalveluissa testataan, kuinka hyvin Osaamisbotti-niminen keskustelurobotti sopii yhteydenpitokanavaksi omavalmentajien kanssa sekä alkukartoitushaastattelun tekemiseen.

Osaamisbotti on pirkanmaalaisten tuotekehittäjien keksintö, jota keksijät ovat kehittäneet yhteistyössä Digiohjelman ja työllisyyspalvelujen kanssa.

Osaamisbotti on syksystä 2018 alkaen avattu kaikkien työnhakijoiden käyttöön.

MITÄ PROJEKTISSÄ TEHDÄÄN TÄLLÄ HETKELLÄ?

OTA YHTEYTTÄ

Projektipäällikkö
Minna Vierula
puhelin 040 196 5173
sähköposti [email protected]