Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Pelinrakentajat

Mikä ihmeen Pelinrakentajat-verkosto?

Pelinrakentaja on yrityspalveluiden parissa työskentelevä henkilö joka työnsä puolesta keskustelee yritysten liiketoiminnan kehittämisen haasteista. Pelinrakentajalla on hyvä ymmärrys toimialan kentästä alueellamme ja valmius suositella asiakasyritykselleen toistenkin verkostoon kuuluvan palveluita aika kun siihen on tarvetta.

Tavoite on helposti lähestyttävä ja löydettävä yrityspalvelutoimijoiden verkosto. Tahdomme tuntea ihmiset palveluiden takana ja yhteistyön sekä tiedon jakamisen kautta parantaa kaikkien palveluita paremmaksi asiakkaillemme. Pelinrakentaja pystyy tarjoamaan omien palveluidensa ohella koko verkoston palvelut oman erikoisalueensa lisäksi. Tavoitteemme on että asiakkaan on mahdollista poluttua tarvitsemiensa palveluiden pariin, kun hän asioi yhden pelinrakentajan kanssa.

Miten jäseneksi?

Pelinrakentajat -yrityspalvelutoimijoiden verkosto on tarkoitettu kaikille yksilöille, jotka työnsä puolesta painivat yritysten liiketoiminnan arjen haasteissa - tarjoavat tukea, neuvontaa tai palveluja päämääränään muiden yritysten kehittäminen ja kasvu. Mikäli tunnistat itsesi oheisesta määrittelystä, laita jäsenpyyntöä Pertti Pelinrakentajalle!

Jäsenyyskyselyt ja yhteydenotot:

Pertti Rantamäki
Yrityskoordinaattori
Tampereen kaupungin yrittäjyys - ja työnantajapalvelut
p. 044 486 3065
pertti.rantamaki(at)tampere.fi


Pelinrakentajat verkossa

Pelinrakentajilla on käytössään oma sisäinen LinkedIn-ryhmä, jossa käydään ajankohtaista keskustelua Tampereen alueen yrityspalveluista ja kerrotaan mm. Tampereen alueen yrityspalvelutapahtumista.

Oikeudet LinkedIn-ryhmään:
Pertti Rantamäki
Yrityskoordinaattori
pertti.rantamaki(at)tampere.fi

Sosiaalisen median kanavat