Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Palaute


Voit lähettää alla olevalla lomakkeella Tampereen kaupungille palautetta: ehdotuksia, mielipiteitä, kiitoksia ja moitteita. Kaikki palautteet käsitellään. Ne välitetään eteenpäin siihen yksikköön, jota palaute koskee. Palautteita käsitellään arkisin klo 8.30–15.45.

Voit jättää palautetta nimettömänä. Jätä yhteystietosi, jos haluat saada palautteeseen vastauksen.

Palautetta voi jättää myös sähköpostitse osoitteeseen palaute(at)tampere.fi.

Haluatko tehdä vikailmoituksen?

Vikailmoituksen katuvaloista tai yleisten alueiden kunnossapidosta voit jättää karttapohjaisiin vikailmoituspalveluihin:

Ulkoinen linkkiTampereen ulkovalaistuksen vikailmoituspalvelu Ulkoinen linkkiKatujen ja puistojen kunnossapidon palautejärjestelmä

Kaupungin kiinteistöjen kunnossapitoa koskevat palautteet voit lähettää Tilapalvelut Oy:hyn.

Ulkoinen linkkiKiinteistöjen palvelupyynnöt

Tampereen Palvelupiste neuvoo

Tampereen palvelupiste sijaitsee Frenckellinaukio 2 B:ssä. Samoissa tiloissa Tampereen palvelupisteen kanssa toimivat Nyssen asiakaspalvelu, kaupungin kassapalvelut sekä ikäihmisten neuvontapiste Kotitori.

Tampereen palvelupisteessä saat yleisneuvontaa ja opastusta Tampereen kaupungin palveluista esimerkiksi asumiseen, ympäristöön ja liikenteeseen liittyvissä asioissa. Palvelupisteessä sinua autetaan löytämään oikean palvelun äärelle.

Tampereen palvelupiste


Anna palautetta

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

*Muistithan täyttää pakollisen kentän?

Huomaathan, että palautelomakkeella ei voi hoitaa kaupungin laskuihin liittyviä asioita tai perua varattuja vastaanottoaikoja. Ethän kirjoita palautteeseen arkaluontoisia tietoja, kuten henkilötunnusta.

Hyväksyn, että yhteystietoni tallentuvat kaupungin järjestelmiin ja että niitä käytetään tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla. Katso lisätietoa: Tietosuoja (avautuu uuteen ikkunaan)

* Virheellinen tulos - yritä uudestaan!