Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Pysäköinti

Tampereen kaupungin alueella on noin 4000 maksullista kadunvarsipysäköintipaikkaa. Pysäköintimaksujen suuruus vaihtelee riippuen siitä, pysäköidäänkö ydinkeskustassa vai keskusta-alueen ulkopuolella.

Maksullisen pysäköinnin tarkoituksena on taata kaupungissa asioiville autoilijoille pysäköintimahdollisuus. Maksuautomaatista riippuen on pysäköintimaksu mahdollista suorittaa joko kolikoilla, kortilla tai mobiilisovelluksella.

Pysäköinninvalvonta voi todentaa reaaliajassa mobiilimaksun voimassaolon sekä tarkastushetkellä sovellukseen aktivoidun rekisteritunnuksen oikeellisuuden.

Pysäköinnin maksamiseen käytetyistä pysäköintiautomaateista vastaa Finnpark Oy.

Pysäköinninvalvonta
sähköposti [email protected]
postiosoite PL 487
33100 Tampere

Pysäköinninvalvonnan puhelinasiakaspalvelu, yleisneuvonta
Tampereen palvelupiste
puhelin 041 730 8168
avoinna ma – pe klo 9 - 16

Facebook-logo.

Valvontapyyntö

Valvontapyynnöt jätetään vain [email protected] -sähköpostiosoitteeseen. Pysäköinnintarkastajat seuraavat sähköpostia ja suorittavat valvontatehtävät resurssien salliessa normaalin pysäköinnin valvonnan ohessa. Pysäköinnintarkastajat eivät vastaa saapuviin sähköposteihin. Liitäthän sähköpostiin tarkan osoitteen, ajoneuvon tuntomerkit ja mahdollisen valokuvan sijainnin hahmottamiseksi. Mikäli ajoneuvoja on useita, niin pelkkä sijainti riittää.

Ajoreitit ja pysäköintijärjestelyt keskusta-alueella

Tampereen keskustassa ja sen läheisyydessä on seuraavien vuosien aikana käynnissä samanaikaisesti useita mittavia kaupunkikehitys- ja liikennehankkeita, jotka vaikuttavat liikenteeseen.

Ajoreiteistä ja pysäköintijärjestelyistä löytyy tietoa alla olevien linkkien kautta.