Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Vuokrattavat tilat

Tampereen kaupunki vuokraa tiloja yhteisöille ja yksityisille harrastus-, kokous- ja juhlakäyttöön.

Tapahtumapaikat

Tampereen Tapahtumatoimiston verkkosivuille on koottu kattava listaus Tampereen alueen tapahtumapaikoista pienistä klubeista suurin festivaaliareenoihin. Mukana on myös yksityisiä tiloja.


Kokous-, tapahtuma- ja juhlatilat

Haiharan kartano
Kaukajärvellä sijaitsevan Haiharan taidekeskuksen päärakennus palvelee paikallisena kulttuuritilana sekä perhejuhlien viettopaikkana. Touko-, heinä- ja elokuussa tila on taidenäyttelykäytössä.

Hervannan elokuvateatteri
Hervannan keskustassa sijaitseva vanha elokuvateatteri palvelee paikkallisyhdistysten kokous- ja tapahtumatilana. Tiloissa kaksi elokuvasalia ja aula.

Tiedustelut:
Nuorisopalvelut

Tilavaraukset
Palveluneuvoja
Mikko Kalmakurki
puhelin +358407177860
sähköposti [email protected]

Nuoriso-ohjaaja
Aleksandr Lihatsov
puhelin +358408062324
sähköposti [email protected]

Kulttuuritalo Laikku
Keskustorin kupeessa sijaitseva Kulttuuritalo Laikku puistoineen tarjoaa edullisia saleja ja kokoustiloja kulttuurin keskellä. Kaikille avointen maksuttomien kulttuuritilaisuuksien järjestämiseen tilat saa käyttöön maksutta.

Monitoimitalo 13
Tampereen keskustassa sijaitsevan Monitoimitalo 13 tarjoaa vuokratiloja neljässä kerroksessa. Tilat on rakennettu erilaisia käyttötarkoituksia silmällä pitäen. Tarjolla on rock-klubi, juhlasaleja sekä moneen taipuvia kokoustiloja.

Nuorisotilat ja Antaverkan leirikeskus
Eri kaupunginosissa sijaitsevat nuorisokeskukset tarjoavat tiloja paikallisille toimijoille edullisin hinnoin. Antaverkan leirikeskus tarjoaa leireille ja retkille hyvät puitteet 20 km:n päästä Tampereelta.

Pääkirjaston kokoustilat
Kirjaston kokous- ja tapahtumatilat ovat toistaiseksi pois käytöstä remontin vuoksi.

Vapriikin auditorio ja kokoustilat
Museokeskus Vapriikista voi vuokrata käyttöönsä noin sadan hengen auditorion, saunakabinetin tai pienempiä kokoustiloja.


Koulujen tilat

Tamperelaiset yhdistykset ja muut yhteisöt voivat käyttää koulutiloja iltaisin harrastustoimintansa kokoontumispaikkoina. Koulujen tiloissa voidaan järjestää myös merkkipäiviä ja muita juhlatilaisuuksia. Perusopetus, lukiot ja Tredu vuokraavat itse omia tilojaan. Sampolan tilavuokrausta hoitaa Tampereen seudun työväenopisto.


Liikuntapaikat

Liikuntapalvelut jakaa hallinnoimiinsa tiloihin käyttövuoroja joko vakiokäyttöön tai yksittäisiin vuoroihin.


Päiväkotien tilat

Tamperelaiset yhdistykset ja muut yhteisöt voivat käyttää päiväkotien tiloja iltaisin harrastustoimintansa kokoontumispaikkoina. Päiväkotien tiloissa voidaan järjestää myös merkkipäiviä ja muita juhlatilaisuuksia.

Päiväkotien käytöstä yksittäisiin tilaisuuksiin päättää pääsääntöisesti päiväkodin johtaja, jolta vuoroja haetaan suoraan. Pidempiaikaisesta käyttövuorosta päätös tehdään päiväkotien osalta varhaiskasvatuksen hallinnossa, kun on saatu päiväkodin johtajan lausunto.


Ulkoesiintymislavat

Laikunlava
Keskustorin kupeessa sijaitseva lava tilavine katsomoineen tarjoaa tapahtumille loistavat puitteet. Tapahtumajärjestäjien käytössä on lavan kiinteä äänentoisto, sähköt ja pukutila. Lavan käyttö on maksutonta.

Osmon- ja Näsinpuiston laululavat
Lavojen käyttö ilmaista, kunhan varaaja siivoaa jälkensä. Lavoilla ei sähköä.

Osmon ja Näsinpuiston laululavojen varaukset
Kaupunkikulttuuriyksikön asiakaspalvelu
puhelin 040 806 2330
sähköposti [email protected]

Ti–pe klo 9–21, la–su klo 10–18


Varmista asiakaspalvelun palveluajat Kulttuuritalo Laikun verkkosivuilta:

Tammelantorin lava
Katettu esiintymislava tuo kaupunkilaisten rakastamalle torille uutta eloa ja tapahtumia. Lava sijaitsee torin pohjoispäässä, on kooltaan 4 x 5 m ja sen läheisyydestä löytyy sähköt. Lavan käyttö on maksutonta. Lisää tieto itse lavasta ja tapahtumien järjestämisestä löytyy sivulta Tammelantorin lava.


Näyttelytilat

Laikun Galleria ja Studio
Laikun kaksi näyttelytilaa tarjoavat tilaa taiteelle Keskustorin kupeessa. Galleriassa järjestetään kuukausittain vaihtuvia ryhmänäyttelyitä ja Studiossa nykytaiteen ammattilaisten näyttelyitä.

Haiharan taidekeskus
Haiharan taidekeskuksen kaksi näyttelytilaa, kartano ja talli tarjoavat tilaa näyttelyille keväisin, kesäisin ja alkusyksystä. Näyttelyt valitaan hakemusten perusteella.

Kirjastojen näyttelytilat
Useissa kirjastoissa on pieniä näyttelytiloja, joita voi tiedustella kunkin kirjaston henkilökunnalta. Lähikirjastojen näyttelytilat ovat maksuttomia. Pääkirjasto Metson näyttelytilasta peritään vuokraa sen avauduttua remontin jälkeen.


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/vuokrattavattilat