Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Antaverkan leirikeskus

Antaverkan leiri- ja kurssikeskus tarjoaa upeat puitteet järjestää monipuolista leiri- ja kurssitoimintaa, erilaisia koulutuksia tai yksityistilaisuuksia, kuten häitä ja syntymäpäiviä. Kartanomaisen päärakennuksen suurtalouskeittiössä onnistuu ruoan valmistaminen isollekin porukalle. Majoitustilaa löytyy päärakennuksesta 48 hengelle sekä Punaisesta mökistä, johon majoittuu 11 henkeä. Leirikeskus on ympärivuotisessa käytössä ja uusi kalenterivuosi vapautuu varauksille aina edellisenä syksynä.

Pihapiiristä löytyy kenttä, jossa voi pelata erilaisia pallopelejä, kiipeilyseinä, frisbeegolf-koreja sekä kota, jonne mahtuu kerralla kaikki tulen äärelle iltaa istumaan. Alue upeine metsineen antaa loistavan mahdollisuuden unohtumattomaan luontokokemukseen. 20 hengen rantasaunassa on puulämmitteinen kiuas sekä vesipadat ja löylyistä on virkistävää pulahtaa matalahkoon ja turvalliseen Näsijärven lahdenpoukamaan.

Leirikeskuksen nuorisotyön omaleimaisuutta painotetaan hinnoittelulla, joka suosii nuoriso- ja muita harrastusjärjestöjä. Myös yksityistilaisuuksien määrä on ollut selkeässä kasvussa, ollaanhan kuitenkin vain lyhyen ajomatkan päässä Tampereen keskustasta.


Päärakennus

Punainen mökki

Kota
Kanootit ja kajakit
Sauna

Hintaryhmä 1
Nuorten ryhmät, järjestöt, muut hallintokunnat ja yleishyödylliset yhteisöt.
Vuorokausi alkaa klo 16 edellisenä päivänä ja päättyy klo 13 seuraavana. Lisätuntien avulla voit venyttää varaustasi tarvittaessa molempiin suuntiin
150€ / vrk
Lisätunnit 22 €
Päiväkäyttö
ma–pe 70 €
(klo 8–16)
70€ / vrk
Lisätunnit 22 €
(vuokrataan vain lisämajoitustilaksi)
20€/vrk 50€/vrk70€ /2h
Lisätunnit
22 €
.
Maksimi saunavuoron pituus on 4 tuntia.
Mahdollista varata klo 22 saakka
.
Kesä-elokuussa saunavuoroja ei myönnetä tiistaisin.
Hintaryhmä 2
Yksityiset, yritykset ja maksulliset tilaisuudet.
Vuorokausi alkaa klo 16 edellisenä päivänä ja päättyy klo 13 seuraavana. Lisätuntien avulla voit venyttää varaustasi tarvittaessa molempiin suuntiin.
495€ / vrk
Lisätunnit 33 €

Päiväkäyttö
ma–pe 297 €
(klo 8–16)
176€ / vrk
Lisätunnit 33 €

(vuokrataan vain lisämajoitustilaksi)
22€/vrk 55€/vrk
176€ /2h
Lisätunnit
33 €

Maksimi saunavuoron pituus on 4 tuntia.
Mahdollista varata
klo 22 saakka.

Kesä-elokuussa saunavuoroja ei myönnetä tiistaisin.

Tiedustelut ja varaukset

Puhelimitse

041 730 6182

Sähköpostilla

[email protected]


Vahtimestari

Jaakko Niemi
040 732 2910

jaakko.niemi(a)tampere.fi

Miten perille?


Antaverkkaan pääsee parhaiten henkilöautolla tai pikkubussilla, mutta tarjolla on myös linja-autoyhteys. Länsilinjojen Kuruun matkustava bussivuoro 85 Tampereen linja-autoasemalta kulkee lähimmäksi. Kuruntiellä (tie 2774) oleva pysäkki sijaitsee n. 3 kilometrin päässä leirikeskuksesta Antaverkantien risteyksessä.


Osoite:

Antaverkantie 279, 33480 Ylöjärvi