Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Vuokrattavat tilat

Monitoimitalo 13:sta on mahdollista vuokrata kokous- ja harrastustilaa. Vuokrattavat tilat sijoittuvat neljään eri kerrokseen, joista kukin on suunniteltu vastaamaan käyttäjien tarpeisiin mahdollisimman joustavasti. Kukin tila on varustettu nykyaikaisilla laitteilla ja tarpeen mukaan tiloja voidaan varustella hyvinkin monipuolisesti ja kokouskahvit saat kätevästi Cafe 13:sta.

Tilan ja laitteiston lisäksi Monitoimitalo 13:sta löytyy ääni- ja valotekniikan ammattilaisia, joiden osaavan työpanoksen voit yhtälailla tilan kanssa vuokrata käyttöösi, jotta tilaisuutesi onnistuu varmasti. Esimerkiksi Stagen ääntä ja valoa saat aina hoitamaan jonkun talon väestä. Huomioithan, että teknisen henkilökunnan tarve on ilmoitettava varattaessa, ja heistä peritään erilliskorvaus.

Kenelle

Tiloja vuokrataan kertaluontoisesti esim. syntymäpäivien järjestämistä varten tai vakiovuoro-periaatteella toimintakauden mittaiseksi ajanjaksoksi mahdollistaen näin esimerkiksi harrastajayhdistyksen viikottaiset kokoontumiset.

Vuokrattavat tilat on hintaluokiteltu kahdella tavalla. Nuoret, nuorten ryhmät, järjestöt ja muut yleishyödylliset tahot kuuluvat ensimmäiseen luokkaan, kun taas toisessa hintaluokassa ovat yksityishenkilöt ja yritykset.

Esteettömyys

Viidennen kerroksen toimistotiloja lukuun ottamatta Monitoimitalo 13 on onnistuttu remontoimaan esteettömäksi. Hissillä pääsee kaikkiin kerroksiin ja inva-WC:t löytyvät ensimmäisestä ja neljännestä kerroksesta.

Ensimmäisessa kerroksessa sijaitsee info-piste josta saa opastusta ja apua talossa liikkumiseen sekä tilojen käyttämiseen aina talon auki ollessa.

Tilojen varaaminen

- Tarkista haluamasi ajankohdan saatavuus varauskalenterista ennen varaamista.
- Huomioi mahdollisiin valmisteluihin kuluva aika varauksen alku- ja loppupäässä. Varaa vähintään puoli tuntia järjestelyihin.
-Tee lista toivomistasi palveluista ja tekniikasta ja muista ilmoittaa ne varaamisen yhteydessä.
- Muista sopia myös tarvittavasta teknisestä henkilökunnasta
- Tilavarauksista laskutetaan puolen tunnin tarkkuudella.


Hinnasto


Kokoustilat
Stenvall (tuolit ja pöydät)

Strömmer (tuolit ja pöydät)

Vintti (vapaamuotoinen kokoustila, ei pöytiä)

Stenvall ja Strömmer voidaan tarvittaessa yhdistää yhdeksi tilaksi.
Salit
Wivi Lönn

Stage
Ääni- ja valomiehen palvelukset sekä laajempi äänentoisto tilataan erikseen (44€/h)

Hintaryhmä 1
Nuorten ryhmät, järjestöt, muut hallintokunnat ja yleishyödylliset yhteisöt.
19,80€/tunti
49,50 €/tunti

Hintaryhmä 2
Yksityiset, yritykset ja maksulliset tilaisuudet.
49,50 €/tunti
104,00 € / tunti

Kertavuorot

Varaa tila yksittäistä käyttökertaa varten. Kertavuoroon sisältyy tila peruskalustuksella, lisävarusteista tulee sopia erikseen sähköpostitse. Kertavuoroa haetaan oheisella lomakkeella. Tiedustelut ja lisätiedot soittamalla tai lähettämällä tiedustelu sähköpostitse.


Ulkoinen linkkiSähköinen varauslomake

Vakiovuoro

Vakiovuoro on oiva tapa kokoontua säännöllisesti vaikkapa harrastusryhmän kanssa. Lisävarusteista sekä teknisen henkilökunnan tarpeesta sovitaan erikseen sähköpostitse. Vakiovuoroa haetaan oheisella lomakkeella. Tiedustelut ja lisätiedot soittamalla tai lähettämällä tiedustelu sähköpostitse.


Syksyn 2022 - kevään 2023 vakiovuorot ovat nyt haettavissa. Hakuaikaa on 30.4.2022 saakka.


Ulkoinen linkkiHae vakiovuoroa

Tilavaraukset ja asiakasneuvonta

041 730 6182
[email protected]