Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13

Monitoimitalo 13 on Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden kulttuurikeskus, joka tarjoaa vapaa-ajanviettomahdollisuuksia ja harrastuspaikkoja monipuolisesti niin nuorille kuin vanhemmillekin. Talosta löytyy sekä avointa että ohjattua toimintaa, työpajoja, tapahtumia, kursseja ja vuokrattavia tiloja.

Monitoimitalo 13 sijaitsee Tampereen keskustassa aivan Hotelli Tammerin, pääpaloaseman ja Koskipuiston kainalossa. Talo sijaitsee osoitteessa Pellavatehtaankatu 4.

Seuraa nuorten kulttuurikeskusta somessa:
Ulkoinen linkkiMonitoimitalo Facebookissa Ulkoinen lMonitoimitalo 13 InstagramissaUlkoinen linkkiMonitoimitalo 13 TikTokissa

Koronaohjeistus

Toiminnassa otetaan huomioon yleiset hygieniaohjeet ja voimassa on vahva maskisuositus. Jokaisessa kerroksessa on käsienpesumahdollisuus sekä käsidesipiste. Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä.

Mikäli sinulla on sairastumiseen viittaavia oireita tai tiedät altistuneesi koronavirukselle, jää kotiin ja ota tarvittaessa yhteys terveydenhuoltoon.

1. kerros

Ensimmäisestä kerroksesta löydät talon vahtimestaripalvelut. Kerroksessa toimii myös kahvila, jossa voit nauttia pikkupurtavaa sopuhintaan. Silta-Valmennusyhdistyksen ylläpitämä Café 13 tarjoaa kahvila- ja lounaspalveluja sekä ohjattuja työharjoittelupaikkoja nuorille.

Cafe 13:n vieressä sijaitsee Alakerta. Alakerrassa voit pelata muun muassa biljardia ja lautapelejä. Voit tulla myös vain hengailemaan tai juttelemaan ohjaajien kanssa. Alakerrassa on kaksi ohjaajaa paikalla ja heille voi esimerkiksi kertoa ideoita, mitä voisimme yhdessä tehdä. Tila on tarkoitettu alle 9-29-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Talon sisääntuloaulaassa sijaitsee myös nuorten taidenäyttelytila Galleri VIvi.

2. kerros – harrasta

Monitoimitalo 13:n toisessa kerroksessa pääset sukeltamaan musiikin ja median maailman. Harrastusryhmissä tutustutaan muun muassa biittien, loopien ja räppitekstien tekemiseen sekä tehdään leffoja ja somesisältöjä. Kakkoskerroksen Stagella pääset myös nauttimaan erilaisista tapahtumista tai jopa järjestämään oman. Monitoimitalo 13:n harrastusryhmiin pääset tutustumaan paremmin harrastusryhmät-sivulla.

Toisessa kerroksesta sijaitsee myös Demostudio, jossa voit äänittää laadukkaan demon edulliseen hintaan.

Kakkoskerroksessa toimii päivisin Pajaston musiikki- ja mediapaja sekä av-paja.

3. kerros – taiteile

Monitoimitalo 13:n 3. kerros on omistettu kädentaidoille ja kuvataiteelle. Kerroksesta löytyy neljä eri tilaa: Verstas, Keramiikka, Tekstiili ja Ateljee.

Kädentaidot on paikka, jossa voit itse päättää mitä teet ja inspiroitua huikeasta määrästä erilaisia materiaaleja. Käytössäsi on laaja valikoima työvälineitä ja osaavat ohjaajat ovat aina apunasi. Monitoimitalo 13:n hyväksyvässä ja rennossa ilmapiirissä on helppo päästää luovuus valloilleen. Kädentaidot ja taide ovat itseilmaisun välineitä, ja haluamme kunnioittaa jokaisen yksilöllistä tapaa olla luova.

Kädentaitokerroksen toiminnot on suunnattu 9–29-vuotiaille nuorille. Toiminta on maksutonta ohjauksen ja laitteiden käytön osalta, käyttämistäsi materiaaleista peritään maksu kulutuksen mukaan ja hinnat ovat todella edulliset. Tiloista löytyy myös ilmaista tekemistä ja voit halutessasi käyttää omia materiaaleja.


4. kerros – vuokraa tiloja

4. kerroksesta voi muun muassa vuokrata tiloja kokous- ja harrastuskäyttöön. Vuokrattavia tiloja löytyy myös muista kerroksista. Kukin tila on varustettu nykyaikaisilla laitteilla ja tarpeen mukaan tiloja voidaan varustella hyvinkin monipuolisesti ja kokouskahvit saat kätevästi Cafe 13:sta.

Tilan ja laitteiston lisäksi Monitoimitalo 13:sta löytyy ääni- ja valotekniikan ammattilaisia, joiden osaavan työpanoksen voit tilata käyttöösi, jotta tilaisuutesi onnistuu varmasti. Huomioithan, että teknisen henkilökunnan tarve on ilmoitettava varattaessa. Työstä peritään erilliskorvaus.

4. kerroksen Wivi Lönn -sali toimii myös Tampereen nuorisoteatterin kotinäyttämönä. Lisäksi salissa kokoontuu muita kulttuurikeskuksen harrastusryhmiä.

5. kerros

Talon viidennessä kerroksessa toimii Pajaston kädentaito- ja taidepajat. Nuorisopalveluiden toimisto löytyy myös viidennestä kerroksesta.
Ulkoinen linkkiTutustu Pajaston toimintaan


Tämän sivun lyhytosoite on tampere.fi/nuortenkulttuurikeskus

Aukioloajat

Nuorten kulttuurikeskuksen toiminta

Alakerta-nuortentila
ma–pe klo 14–20
Galleria Vivi
ma–pe klo 9–20

Kädentaitokerroksen pajat
ma–ke klo 14–20

Harrastusryhmät

ma–to (ryhmäkohtaiset kokoontumisajatll)


Tilavuokraustoiminta

ma–pe klo 8.30–21
la klo 9–16


Cafe 13

ma–pe klo 10–19 (kahvitukset sopimuksen mukaan)


Osoite

Pellavatehtaankatu 4

33100 TAMPERE

Haluatko tulla tutustumaan taloon?

Talokierroksilla ohjaajamme kertovat talosta ja sen toiminnoista. Ota yhteyttä ohjaajimme ja sopikaa sopiva ajakohta talokierrokselle!


Marko Ohra-Aho
Nuoriso-ohjaaja

p. 040 806 2315
marko.ohra-aho(a)tampere.fi


Sirpa Naumanen
Nuoriso-ohjaaja
p. 040 806 2321
sirpa.naumanen(a)tampere.fi


Yhteystiedot


Päivi Niskanen

Johtava koordinaattori
050 528 7368

paivi.niskanen(a)tampere.fi


Vahtimestarit

p. 040 806 3242


Vuokrattavat tilat

p. 041 730 6182

[email protected]


Janne Kaakinen
Koordinaattori
040 707 1658
janne.kaakinen(a)tampere.fi


Studio

Teemu Haapakoski

p. 040 801 6493


Kädentaidot

p. 040 806 3281


Kulttuurituottajat

Piritta Brusi

p. 040 096 2264

Milka Uusitalo

p. 040 800 4488


Alakerta ja talokierrokset

Marko Ohra-Aho
Nuoriso-ohjaaja

p. 040 806 231


Sirpa Naumanen
Nuoriso-ohjaaja
p. 040 806 2321


Cafe 13

p. 050 5281 669
[email protected]