Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Liikkuva Tampere

Tampereen kaupungin liikunta- ja nuorisoyksikkö julkaisee 2 - 4 kertaa vuodessa ilmestyvää Liikkuva Tampere -lehteä. Lehti on uudistettu versio jo vuodesta 2005 aiemmin ilmestyneelle Tampereen Liikuntasanomat -julkaisulle. Lehden painosmäärä on 3000 kappaletta ja lehteä on saatavilla maksuttomasti mm. yleisimmillä liikuntapaikoilla, uimahalleissa, liikuntahalleissa, terveysasemilla ja kirjastoissa.

Liikkuva Tampere

Julkaisu kertoo ajankohtaisista liikunta-asioista tamperelaisille ja haluaa edistää liikunta- ja urheiluharrastuksen arvostusta. Lehden tavoitteena on koskettaa terveyden ja hyvinvoinnin näkökulmasta mahdollisimman montaa tamperelaista lukijaa. Samalla lehti pyrkii nostamaan esiin vapaa-ajan merkitystä hyvinvoinnin perustana sekä kannustamaan kuntalaisia tavoittelemaan liikunnallista ja aktiivista elämäntapaa.

Liikkuva Tampere-lehden kansikuva

Vuoden 2018 lehdetVuoden 2015 lehdet


Vuoden 2014 lehdet


Lehden voi poimia mukaansa mm. kaikilta uima- ja jäähalleilta, Tampereen stadionilta, Nääshallista, Hervannan vapaa-aikakeskuksesta, Kaukajärven vapaa-aikatalolta, Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksesta, Kaupin urheilupuiston huoltorakennukselta ja koulujen liikuntatilojen iltakäytön valvojilta.

Lehteä on jaossa myös Kunnallisasiain neuvonnassa, os. Aleksis Kiven katu 14 - 16 C, Kotitorilla, os. Puutarhakatu 6, liikuntapalvelujen asiakaspalvelussa, os. Ratinan rantatie 1, Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n toimistolla, os. Kuntokatu 17, UKK-instituutissa, os. Kaupinpuistonkatu 1, Varalan Urheiluopistolla, os. Varalankatu 36 sekä kirjastoissa.

Auta liikuntapalveluja kehittämään lehteä - lähetä ruusuja ja risuja, juttuvinkkejä ja muita ideoita


Aiemmat lehdet


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/liikuntasanomat