Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Hyväksytyt kohdennetut maksuvälineet

Kohdennetuilla maksutavoilla voi maksaa henkilökohtaisia kerta-, sarja- ja ohjausmaksuja.

Kohdennetut maksutavat ovat henkilökohtaisia. Kohdennetulla maksutavalla ostettuun sarjakorttiin tallennetaan nimitieto. Henkilökohtaiseksi nimettyä sarjakorttia käytettäessä varaudu todistamaan henkilöllisyys jokaisella käyttökerralla. Tarkistuksesta ilmoitetaan sisäänpääsypuomilla punaisella valolla sekä tekstillä: "Todista henkilöllisyys" ja samalla sisäänpääsy estetään. Kortti vapautetaan käyttökelpoiseksi tarkistuksen jälkeen. Ennen henkilöllisyyden tarkastusta kortti on lukittu eikä sitä voi käyttää. Kohdennettujen maksutapojen vastaanottamisessa noudatetaan voimassa olevia verohallinnon ohjeita.

Käteismaksun voi maksaa myös Smartum Oy:n Liikunta- ja kulttuurisetelillä ja Smartum Visalla, Sporttipassilla, Virikekortilla, Ticket Mind&Bodyllä sekä RJ-kuntoiluseteli Oy:n Tyky kuntosetelillä, Tyky Onlinellä sekä Eazybreakillä seuraavin ehdoin:

Liikunta- ja kulttuuriseteli: Liikuntaseteli on 4 euron, kulttuuriseteli 5 euron arvoinen. Setelistä ei palauteta rahaa takaisin, seteliin voi maksaa lisää rahalla.

Tyky kuntoseteli: Tyky kuntoseteli on 4 tai 2 euron arvoinen, setelistä ei palauteta rahaa takaisin, seteliin voi maksaa lisää rahalla.

Smartum Visa, Ticket Mind&Body ja Virikekortti: Voi maksaa henkilökohtaisia kerta- ja ohjausmaksuja. Kortilta veloitetaan koko maksettava summa. Mikäli kortilla oleva saldo ei riitä voi puuttuvan osuuden maksaa joko käteisellä, pankkikortilla tai luottokortilla.

Epassi: Voi myös maksaa vain osan maksusta ja maksaa puuttuvan osuuden joko käteisellä, pankkikortilla tai luottokortilla. Sporttipassilla maksaminen tapahtuu suoraan kassajärjestelmästä puhelinnumerolla.

Tyky Online: Voi myös maksaa vain osan maksusta ja maksaa puuttuvan osuuden joko käteisellä, pankkikortilla tai luottokortilla. Tyky Onlinellä maksaminen tapahtuu suoraan kassajärjestelmästä asiakastunnuksella.

Eazybreak: Voi myös maksaa vain osan maksusta ja maksaa puuttuvan osuuden joko käteisellä, pankkikortilla tai luottokortilla. Tilaa haluamallesi summalle arvo tekstiviestillä kyseisen käyttökohteen yksilöllisellä koodilla. Koodit ovat seuraavat: Tampereen uintikeskus U876, Pyynikin uimahalli U892, Hervannan uimahalli U879, Tesoman uimahalli U885, Tampereen maauimala Z336 sekä liikuntapalvelujen asiakaspalvelu U896. Maksutapahtuma varmennetaan lippukassalla.

Lisätietoa maksukäytännöistä Ulkoinen linkkiVerohallinnon verkkosivuilta .